Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: δείτε τα νέα επεισόδια [video]

Δείτε τα νέα επεισόδια στο σίριαλ Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής. Ποια θα είναι η συνέχεια της ιστορίας; Δείτε τα βίντεο με τα επεισόδια.

Ο Σουλεϊμάν όταν μαθαίνει τα νέα στοιχεία συγκλονίζεται και τελικά, παίρνει μια απόφαση σχετικά με τον Ιμπραήμ, στην οποία θα χρειαστεί τη συμβουλή του Εμπουσούντ Εφέντη. Η Χουρρέμ δεν γνωρίζει τίποτα ακόμα για τα γεγονότα που διαδραματίζονται.

Πιστεύει πως ό,τι και να κάνει, δεν πρόκειται να καταφέρει να απαλλαγεί από τον Ιμπραήμ. Από την άλλη πλευρά, δεν έχει δει ακόμα και το αληθινό πρόσωπο της Σαχ Σουλτάν. Έτσι, μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένη που έχουν καλές σχέσεις μεταξύ τους και τη συμπεριλαμβάνει στις φιλανθρωπίες του βακουφιού της.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ του Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Yağmur Taylan – Durul Taylan.

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ στον Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής: Halit Ergenç, Nur Fettahoğlu, Nebahat Çehre, Okan Yalabık, Meryem Uzerli, Filiz Ahmet, Selma Ergec.

Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής. Μια Τουρκική σειρά που δίχασε τους τηλεθεατές την γειτονικής μας χώρας. Μια σειρά με έντονο πάθος, ίντριγκες και μίση, αιματοχυσίες και μάχες.

Μια ιστορική σειρά αφιερωμένη στον Σουλεϊμάν, Οθωμανό αυτοκράτορα που σε ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη γνώρισε και ερωτεύτηκε παράφορα την Ορθόδοξη Αλεξάνδρα παρόλο που αυτός είχε σύζυγο και παιδί. Πόσο θα αντέξει ο έρωτας τους;

Μια σειρά με εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια. Οι ερμηνείες εντυπωσιάζουν. Πρωταγωνιστούν: Halit Ergenc, Maryem Uzerli, Nebahat Cenhre.

Δείτε τα βίντεο με τα νέα επεισόδια του Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής, εδώ.

Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις στον Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.