Θοδωρής Σταθόπουλος: “Υπήρξα gay από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου”

Πού έγινε γνωστός ο δημοσιογράφος Θοδωρής Σταθόπουλος που έκανε μεγάλες αποκαλύψεις λέγοντας δημοσίως για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις;

Ο γνωστός δημοσιογράφος Θοδώρης Σταθόπουλος έγινε γνωστός το 2009 όταν συμπαρουσίαζε στο Alter μαζί με τη Νίκη Κάρτσωνα και τον Παναγιώτη Τάτση, την εκπομπή Lifestyle.

To κανάλι έκλεισε ο Θοδωρής Σταθόπουλος δεν έβρισκε δουλειά και πλέον δουλεύει ως χορευτής και show man σε gay club στο Μεταξουργείο όπως τουλάχιστον γράφει το athinorama, Apartment Athens Club.

O ίδιος ο Θοδωρής Σταθόπουλος σε συνέντευξή του μιλάει για την επιλογή του αυτή, λέοντας ότι μετά τη διακοπή λειτουργίας του ALTER, χτύπησε πόρτες αλλά δεν κατάφερε να βρει δουλειά. Μετά ξεκίνησε να δουλεύει ως σερβιτόρος στην καφετέρια κάποιου φίλου του, Στον ίδιο χώρο διοργάνωναν κάποια πάρτυ και τότε του πρότειναν να χορέψει και να συμμετέχει στα shows αφού είχε τα προσόντα. Και έτσι ξεκίνησε.

Ο Θοδωρής Σταθόπουλος διευκρινίζει ότι ο χορός δεν είναι η βασική του δουλειά αφού κατά κύριο λόγο, οργανώνει τα events και τα πάρτυ, ενώ συμμετέχει και σε show που γίνονται στο μαγαζί.

Δείτε ποιος γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος πόζαρε και δημοσίευσε γυμνές του φωτογραφίες στο facebook.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.