#

Δωρεάν Wifi στο Μετρό της Αθήνας: πότε ξεκινά

Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ (wi-fi) σε σταθμούς του Μετρό της Αθήνας. Πότε θα μπει. Πότε ανοίγουν οι καινούργιοι σταθμοί του Μετρό;

Είστε εξαρτημένοι από το ίντερνετ; Δεν μπορείτε ούτε λεπτό χωρίς να μπείτε στο facebook και στο twitter; Χρησιμοποιείται το μετρό και χάνεται το σήμα σας; Ε λοιπόν από τον Σεπτέμβριο θα μπορείτε να μπαίνετε στο ίντερνετ, χωρίς να χρεώνεστε καθώς μέχρι τότε αναμένεται να έχουν εγκατασταθεί συστήματα ασύρματου Διαδικτύου wifi στους κεντρικούς και τερματικούς σταθμούς του μετρό, δύο χρόνια μετά την εξαγγελία τού τότε υπουργού Υποδομών Γιάννη Ραγκούση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό είναι ένα μόνο από τα «βήματα» που θα γίνουν στα Μέσα Μεταφοράς μετά την εξαγγελία για την εγκατάσταση ενός δικτύου χιλίων «ευφυών» στάσεων στην πρωτεύουσα, μέσω των οποίων οι επιβάτες θα πληροφορούνται τον ακριβή χρόνο διέλευσης των οχημάτων από τις οθόνες που θα είναι τοποθετημένες επάνω σε αυτές, καθώς και από το κινητό τους ή τον υπολογιστή τους.

Πάντως, όσον αφορά στα νέα δρομολόγια του μετρό, οι σταθμοί της γραμμής 2 «Ηλιούπολη», «Αλιμος», «Αργυρούπολη» και «Ελληνικό» παραδίδονται στα τέλη Ιουλίου, ενώ ο σταθμός «Αγία Μαρίνα» της γραμμής 1 δίδεται στην κυκλοφορία τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε πότε θα φτάσει το Μετρό στον Πειραιά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!