Βάσεις 2013, results.minedu.gov.gr: πότε θα ανακοινωθούν

Πότε αναμένεται η ανακοίνωση των βάσεων 2013 τελικά απο το υπουργείο Παιδείας; Ποια νέα ημερομηνία μπαίνει και αυτή ως πιθανή ημερομηνία ανακοίνωσης των βάσεων 2013;

Κορυφώνεται η αγωνία των υποψηφίων για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Η ανακοίνωση των βάσεων 2013 θα γίνει στην ιστοσελίδα results.minedu.gov.gr του υπουργείου Παιδείας.

Οι βάσεις 2013 αναμένεται να ανακοινωθούν στο results.minedu.gov.gr την Πέμπτη 29 ή την Παρασκευή 30 Αυγούστου και αυτό θα το ξέρουμε σήμερα Τετάρτη αν και υπάρχει και μικρή πιθανότητα παράτασης ανακοίνωσης των βάσεων 2013. Πάντως η ημερομηνία όχι μόνο δεν έχει κλειδώσει για την Παρασκευή, αλλά πλέον προετοιμαζόμαστε για την Πέμπτη 29 Αυγούστου, σύμφωνα με δηλώσεις απο το υπουργείο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η πτώση στις Βάσεις 2013 είναι πιθανό να φτάσει ακόμα και τα 1.000 μόρια.

Σε αυτό συνηγορούν, η κάθετη πτώση στον αριθμό των αριστούχων, η συγκέντρωση των βαθμολογιών στις μεσαίες κλίμακες (12-17) και οι απογοητευτικές επιδόσεις σε κρίσιμα μαθήματα όπως τα αρχαία ελληνικά θεωρητικής κατεύθυνσης και η φυσική θετικής και τεχνολογικής που αναμένεται να συμπαρασύρουν σε πτώση μια σειρά σχολών, ακόμα και από αυτές που θεωρούνται υψηλόβαθμες.

Διαβάστε τις τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις 2013 λίγο πριν την ανακοίνωση.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις τελευταίες εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2023 στις Πανελλήνιες 2023.