Προκαλούν οι συνήγοροι του Άκη: “Στην Αρεοπαγίτου είναι ένα…..”

Ποια τα προκλητικά λόγια των συνηγόρων του Άκη Τσοχατζόπουλου για το πολυτελές σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου;

Οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου είχαν σήμερα σειρά για την εξέλιξη της δίκης του πρώην υπουργού για την υπόθεση των «χρυσών μιζών».

Στην αγορεύσή του ένας από τους δικηγόρους, Λεωνίδας Κοτσαλής, τόνισε ότι ήταν επιβεβλημένη η κλήτευση των μελών του ΚΥΣΕΑ στο δικαστήριο και χαρακτήρισε τη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη ως «κορυφαία δίκη στην μεταπολίτευση».

Ο κ. Κοτσαλής αναφέρθηκε επίσης στην αγόρευση της κ Γεωργίας Αδειλίνη, λέγοντας πως η εισαγγελική λειτουργός εμμέσως πλην σαφώς, κατέστησε τον Νίκο Ζήγρα σε «τιμητή και κήνσορα των πάντων» και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά το ρητό «ένοχος ένοχον ου ποιεί» θα μπορούσε να αντιστραφεί ως εξής: «Ένοχος ένοχο ποιεί».

Ο δικηγόρος ωστόσο, συμφώνησε με την άποψη που εξέφρασε η εισαγγελέας για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών.

«Είναι πράγματι ένας νόμος προβληματικός που χρειάζεται μεταρρύθμιση», είπε ο κ. Κοτσαλής και χαρακτήρισε «απαράδεκτες τις προσωπικές και ονειδιστικές επιθέσεις της πολιτικής αγωγής σε βάρος του πρώην υπουργού», τόνισε ενώ αναφέρθηκε και στο σχόλιο της πολιτικής αγωγής για τις “εκκλήσεις ” του πρώην υπουργού για αποφυλάκιση της συζύγου του Βίκυς Σταμάτη και όχι της κόρης του Αρετής Τσοχατζοπούλου που είναι επίσης μητέρα και μάλιστα τριών ανήλικων παιδιών.

«Έγινε μια απαράδεκτη αναφορά στη σύζυγο του κ Τσοχατζόπουλου. Θέλω απλά να πω πως πράγματι ο κ Τσοχατζόπουλος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την σύζυγό του» είπε ο δικηγόρος του. «Το έκανε αυτό γνωρίζοντας την κατάσταση της υγείας της όχι τώρα με τα χειρουργία αλλά από παλιά» είπε στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει την κατάσταση.

Ο κ. Κοτσαλής υποστήριξε ακόμη ότι «υπήρξε μια ενορχηστρωμένη προσπάθεια για να παρουσιαστεί ο Τσοχατζόπουλος σαν εγκληματική προσωπικότητα και στη συνέχεια – όπως είπε – θα βρεθεί το έγκλημα”.

Τέλος έκλεισε την αγόρευσή του χαρακτηρίζοντας «μύθο» τα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν περί «παλατιού» στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

«Πρόκειται για ένα διαμέρισμα 180 τ.μ. που έχει απλά την εμφάνιση ενός καλού αστικού σπιτιού» είπε προκαλώντας.

Διαβάστε τους απίστευτες διαλόγους στη δίκη Τσοχατζόπουλου.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.