Στη σύνταξη η Έλλη Στάη: τι αποφάσισε η δημοσιογράφος

Πώς έγινε και η γνωστή δημοσιογράφος Έλλη Στάη αποφάσισε να βγει στη σύνταξη και να αποσυρθεί από την ενεργό δράση;

Αν και νεότατη ακόμη η Έλλη Στάη, ενεργή, δραστήρια, με αξιοζήλευτα προσόντα, άκρως ικανή και αποτελεσματική δημοσιογραφικά, λέγεται ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο λόγος για την Έλλη Στάη, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε τα χαρτιά της για να βγει στη σύνταξη, έχοντας συμπληρώσει 30 και πλέον χρόνια στη δημοσιογραφία!

Η ακμαία κυρία των ειδήσεων Έλλη Στάη, αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί σε μια στιγμή που ο κλάδος δοκιμάζεται, αμφισβητείται, συρρικνώνεται και οι συγκινήσεις πλέον δεν περισσεύουν.

Η Έλλη Στάη ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της καριέρα αμέσως μετά την αποφοίτησή της από την Νομική Σχολή των Αθηνών και τις εφημερίδες «Η Αυγή», «Μεσημβρινή» και «Ακρόπολη». Στην τηλεόραση για πρώτη φορά εμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1980 παρουσιάζοντας το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Στη συνέχεια της καριέρας της η Έλλη Στάη πέρασε σχεδόν από όλους τους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, ως παρουσιάστρια κεντρικών δελτίων ειδήσεων με εξαιρετική επιτυχία, αλλά και παρουσιάστρια πολιτικών εκπομπών με μεγάλη ανταπόκριση στο κοινό που άφησε εποχή!

Δείτε πώς σχολίασε το νέο όνομα της Δημόσιας Τηλεόρασης η Έλλη Στάη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.