ΜΜΜ απεργία 5, 6 Νοεμβρίου: μετρό, ΗΣΑΠ, προαστιακός, τρόλεϊ

Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ μετρό, ΗΣΑΠ, προαστιακός, τρόλεϊ, τραμ, λεωφορεία; Διαβάστε ποια θα συμμετέχουν στις απεργίες 5, 6 Νοεμβρίου.

Προβλήματα στις μετακινήσεις με τα τρένα και τον προαστιακό σιδηρόδρομο θα έχει από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου, το επιβατικό κοινό, λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο, ενώ την Τετάρτη, ημέρα της 24ωρης απεργίας ΓΣΕΕ- ΑΔΕΔΥ, η ταλαιπωρία αναμένεται μεγαλύτερη αφού θα συμμετάσχουν στην απεργία και οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς.

Την Τρίτη 5 Νοεμβρίου

Συγκεκριμένα, την Τρίτη 5 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα (ΗΣΑΠ) και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, λόγω της στάσης εργασίας που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ), προκειμένου οι εργαζόμενοι να συγκεντρωθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου θα συζητηθεί η αίτηση ακύρωσης της μεταβίβασης των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΤΑΙΠΕΔ. Ως εκ τούτου, θα ματαιωθούν τα πρωινά δρομολόγια, ενώ τις παραπάνω ώρες δεν θα γίνεται η μετακίνηση με τους συρμούς του μετρό από Δ. Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο και αντίστροφα.

Την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου

Κανονικά θα λειτουργήσει το μετρό, με εξαίρεση στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας- Αεροδρόμιο, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος (ΗΣΑΠ) και το τραμ. Τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ ακινητοποιημένα θα είναι όλο το 24ωρο λόγο απεργίας τα τρόλεϊ, τα τρένα του ΟΣΕ και ο προαστιακός σιδηρόδρομος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.