Άρης Σπηλιωτόπουλος: ποιος πασίγνωστος ηθοποιός στο ψηφοδέλτιο

Ποιος πασίγνωστος ηθοποιός συγκαταλέγεται στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Άρη Σπηλιωτόπουλου για τις Δημοτικές εκλογές 2014;

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος θέλοντας να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον προεκλογικό του αγώνα ενόψει των Δημοτικών εκλογών, προσανατολίστηκε στην υποψηφιότητα του γνωστού ηθοποιού Ρένου Χαραλαμπίδη, ο οποίος έχει ήδη δηλώσει ανοικτά, πως είναι υπέρμαχος της πολιτικής του Αντώνη Σαμαρά.

renos-xaralampidisΕξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά, που ο γνωστός ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης “πλέκει το εγκώμιο” στον Αντώνη Σαμαρά και εν γένει στη Νέα Δημοκρατία, καθώς παλαιότερα είχε δηλώσει, πως ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί την καλύτερη λύση για τη διάσωση της χώρας.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος πόνταρε εξ αρχής στο “ναι” του Ρένου Χαραλαμπίδη για τις Δημοτικές εκλογές, γνωρίζοντας τις απόψεις του περί Νέας Δημοκρατίας, καθώς ο ηθοποιός είχε θέσει υποψηφιότητα με το γαλάζιο κόμμα για τη Β΄Αθηνών στις εκλογές του 2012.

Ωστόσο, πέραν του Ρένου Χαραλαμπίδη ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων Άρης Σπηλιωτόπουλος αναζητά εξίσου τρανταχτά ονόματα, τα οποία και θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιό του στις Δημοτικές εκλογές.

Διαβάστε ποιος ο ρόλος του Κώστα Καραμανλή στις Δημοτικές εκλογές 2014.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.