Έλενα Ράπτη: μετά τον 27χρονο Γιώρκα και… Δήμαρχος Θεσσαλονίκης

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες για την κάθοδο της 42χρονης Έλενας Ράπτη για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης;

Πληροφορίες της τελευταίας στιγμής αναφέρουν οτι η ξανθιά βουλευτής της ΝΔ, Έλενα Ράπτη σκέφτεται σοβαρά την πρόταση να είναι υποψήφια Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο κληρώνει ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τις εξελίξεις που οδήγησαν στην αυτόνομη κάθοδο του νυν περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα και την κάθοδο στον ίδιο στίβο του Γιάννη Ιωαννίδη με τη στήριξη της ΝΔ, το κεντρικό επιτελείο θέλει να λήξει με την «εκκρεμότητα» του Δήμου Θεσσαλονίκης άμεσα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τα πρόσωπα στα οποία αναζητείται η λύση είναι δύο: H βουλευτής Ελενα Ράπτη και ο νυν αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Στ. Καλαφάτης, ο οποίος μέχρι σήμερα αντιστεκόταν σθεναρά στην προοπτική. Ο χρόνος, ωστόσο, πιέζει ασφυκτικά, αφού όσο συνεχίζεται ο θόρυβος που ξεκίνησε χθες, τόσο πιο δύσκολη γίνεται η διαχείριση.

Σε ιντερνετικές δημοσκοπήσεις, πρώτη για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης από τη ΝΔ εμφανίζεται η Έλενα Ράπτη με 24%, δεύτερος με 20% ο Κυριάκος Βελόπουλος και τρίτος με 16% ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Η μάχη της Έλενας Ράπτη με τον Γιάννη Μπουτάρη για Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναμένεται να είναι σκληρή, αλλά η ξανθιά καλλονή πιστεύει οτι θα κερδίσει με διαφορά.. στήθους.

Διαβάστε τι απάντησε η Έλενα Ράπτη για τη σχέση της με τον Λούκα Γιώρκα και σε ποιο δήμο φέρεται να κατεβαίνει υποψήφια η Έυα Καϊλή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.