Νότια Κορέα ναυάγιο: η συγκλονιστική επιστολή του καθηγητή που αυτοκτόνησε

Ποια η επιστολή του άτυχου καθηγητή, που αυτοκτόνησε μετά το ναυάγιο στη Νότια Κορέα;

Συγκλονίζει η επιστολή του 52χρονου αυτόχειρα καθηγητή, ο οποίος μη μπορώντας να αντέξει τον χαμό δεκάδων μαθητών του από το μοιραίο ναυάγιο στη Νότια Κορέα, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το ναυάγιο, που έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι ώρας συνθήκες, στάθηκε αφορμή για να χάσουν τη ζωή τους 9 μαθητές και να αγνοούνται εκατοντάδες άλλοι, ενώ οι αρχές της Νότιας Κορέας διενεργούν έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια, που οδήγησαν το πλοίο στη βύθιση.

Ο άτυχος καθηγητής του σχολείου στη Νότια Κορέα, που οργάνωσε τη μοιραία εκδρομή με το πλοίο φαίνεται ξεκάθαρα -από την επιστολή του- πως οι τύψεις και η ευσυνειδησία του τον οδήγησαν -παρά το γεγονός ότι σώθηκε από το ναυάγιο– να βάλει τέλος στη ζωή.

Ο 52χρονος καθηγητής και υποδιευθυντής του σχολείου, στο οποίο φοιτούσαν οι αδικοχαμένοι μαθητές στο ναυάγιο στη Νότια Κορέα, Κανγκ Μιν Γκιου, λίγο πριν προβεί στην αυτοκτονία, προνόησε να αφήσει μια επιστολή στην οποία εξήγησε τους λόγους, που τον ώθησαν να κρεμαστεί σε δέντρο, περνώντας μια θηλιά από τον λαιμό του.

Όπως ανέφερε ο άτυχος καθηγητής «Το να ζήσω εγώ, όταν ακόμα υπάρχουν 200 αγνοούμενοι, είναι πολύ οδυνηρό. Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη. Εγώ πίεσα για να γίνει αυτή η εκδρομή. Θα ξαναγίνω δάσκαλος στην άλλη ζωή, για τους μαθητές μου».

Διαβάστε γιατί συνελήφθη ο καπετάνιος του πλοίου στη Νότια Κορέα, πού ήταν ο πλοίαρχος την ώρα του ναυαγίου, πόσοι νεκροί από το ναυάγιο και πώς ναυάγησε το πλοίο στη Νότια Κορέα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.