Σωτήρης Ευστρατίου: ποιος ο 35χρονος ληστής – βιαστής από την Καβάλα

Ποιος ο 35χρονος ληστής – βιαστής από την Καβάλα, Σωτήρης Ευστρατίου;

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης φωτογραφίες και στοιχεία 35χρονου, Σωτήρη Ευστρατίου, ο οποίος κατηγορείται ότι σε διάστημα δέκα ημερών λήστεψε έναν άνδρα και βίασε μία γυναίκα.

Πρόκειται για τον Σωτήριο Ευστρατίου, γεν. 20-09-1979, στην Καβάλα, ο οποίος την 16-07-2014 στη Δυτική Θεσσαλονίκη, εξανάγκασε άνδρα να μπει στο αυτοκίνητό του, με την άσκηση σωματικής βίας και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ερημική περιοχή, όπου με την εκ νέου άσκηση σωματικής βίας του απέσπασε 330 ευρώ.

Νωρίτερα στις 07-07-2014, ο 35χρονος Σωτήρης Ευστρατίου είχε επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του αλλοδαπή γυναίκα, την οποία αφού οδήγησε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων, τη βίασε. Στη συνέχεια, αφαίρεσε από την παθούσα το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τη γυναίκα στον τόπο του συμβάντος.

Μετά τη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση και του επιβλήθηκε προσωρινή κράτηση με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως.

Δείτε τον Σωτήρη Ευστρατίου:
ευστρ

Δείτε τον παιδόφιλο παιδίατρο των Ιωαννίνων.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.