Σπύρος Τραυλός: με τι εγγύηση ελεύθερος ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών

Με τι εγγύηση αφέθηκε ελεύθερος ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών, Σπύρος Τραυλός;

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών, Σπύρος Τραυλός, για τον οποίο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα αλλά και η καταβολή εγγύησης ύψους 50.000 ευρώ.

Ο Σπύρος Τραυλός αφέθηκε ελεύθερος από τον ανακριτή Μάλλη για την υπογραφή σύμβασης αντισταθμιστικών ωφέληματων ύψους 72.000.000 τα οποία δεν εκτελέστηκαν ποτέ.

Ο Σπύρος Τραυλός, που ανέλαβε τη θέση επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου, κλήθηκε να απολογηθεί για το αδίκημα της απιστίας, ενώ σειρά θα πάρουν τουλάχιστον 30 ακόμη πρόσωπα που ενεπλάκησαν στις συμβάσεις των υποβρυχίων.

Η δικογραφία στη οποία εμπλέκεται ο πρώην γενικός γραμματέας εξοπλισμών, Σπύρος Τραυλός αφορά τη δεύτερη σύμβαση -21Β/2002, – η οποία είχε ως αντικείμενο την ανάθεση από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στα Ελληνικά Ναυπηγεία Α.Ε., τον εκσυγχρονισμό και την γενική επισκευή τριών συν ένα (3+1) υποβρυχίων κλάσεως Ποσειδών τύπου 209, προσδιορίστηκε στο ποσό των 826.173.947 ευρώ και την υπόγραψαν, ο Σπυρίδων Τραυλός για λογαριασμό του ΥΠΕΘΑ/ΓΔΕ και ο Σωτήριος Εμμανουήλ για λογαριασμό των Ελληνικών Ναυπηγείων.

Διαβάστε με τι εγγύηση ελεύθερος ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.