Ice bucket challenge : γιατί αρνήθηκε το αυτομπουγέλωμα ο… ξενέρωτος Ομπάμα

Γιατί δεν δέχτηκε την πρόκληση για αυτομπουγέλωμαIce Bucket Challenge” ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα;

Το κίνημα του μπουγελώματος ή αλλιώς Ice Bucket Challenge όχι μόνο καλά κρατεί αλλά έχει λάβει και απίστευτες διαστάσεις με σχεδόν όλους τους διάσημους να ανταποκρίνονται θετικά στην πρόκληση!

Ήδη στο διαδίκτυο έχουμε απολαύσει πολλούς stars, από τραγουδιστές μέχρι ποδοσφαιριστές αλλά και διευθυντές εταιρειών – κολοσσών να επιδίδονται στο Ice Bucket Challenge, το οποίο και οργανώθηκε για καλό σκοπό.

Η εκστρατεία λοιπόν του Ice Bucket Challenge περιλαμβάνει αυτομπουγέλωμα με κρύο νερό και παγάκια και αφορά στη στήριξη του ιδρύματος αντιμετώπισης της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση).

Από την εν λόγω πρόκληση όμως, αποστασιοποιήθηκε μόνον ο Μπάρακ Ομπάμα, τον οποίο και προκάλεσε η χήρα του Ρόμπερτ Κένεντι Έθελ…

Ο λόγος; Ο αμερικανός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, δεν θέλησε να “χαλάσει” την εικόνα του σοβαρού πολιτικού, γεγονός, που τον έκανε να αρνηθεί ευγενικά την πρόκληση για Ice Bucket Challenge και περιορίστηκε στη δωρεά αγνώστου μέχρι ώρας χρηματικού ποσού για να στηρίξει την εκστρατεία.

Διαβάστε ποιοι stars δέχθηκαν την πρόκληση για αυτομπουγέλωμα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.