Ποια Ελληνίδα ηθοποιός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας [φωτο]

Ποια Ελληνίδα ηθοποιός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας; Διαβάστε τι έγραψε στο Facebook λίγη ώρα πριν κάνει την απόπειρα αυτοκτονίας.

Eλληνίδα ηθοποιός, η οποία ήταν σε χάλια ψυχολογική κατάσταση έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η ίδια, η Μαρία Ξενουδάκη έγραφε στην προσωπική της σελίδα αυτό που αισθανόταν και έδειχνε ότι κάτι τρέχει! Μάλιστα λίγη ώρα πριν την απόπειρα αυτοκτονίας, έγραψε και παρόμοια άλλα status.

H σύζυγος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Μαίρη, μας ενημέρωσε μέσω της δικής της σελίδας στο facebook πως όντως η Μαρία Ξενουδάκη έκανε το Σάββατο απόπειρα αυτοκτονίας πίνοντας χάπια, αλλά ευτυχώς την πρόλαβαν και στο πλευρό της είναι οι δικοί της άνθρωποι.
newego_LARGE_t_641_105930668_type11885
Συγκεκριμένα έγραψε: «Να σας ενημερώσω ότι η Μαρία Ξενουδάκη όντως έκανε απόπειρα αυτοκτονίας χθες πίνοντας χάπια αλλά ευτυχώς με την βοήθεια του θεού την πρόλαβαν θα την αναλάβει ένας δικός της άνθρωπος από εδώ και πέρα και νομίζω ότι θα είναι ασφαλής γιατί θέλει να το επαναλάβει… Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση ανταπόκριση…»!

Να αναφέρουμε ότι η Μαρία Ξενουδάκη, η γνωστή ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του «Αντιθεάτρου», βρίσκονταν σε απόγνωση από το 2010 μιας και αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα.

Διαβάστε τι έγραψε η Μαρία Ξενουδάκη λίγο πριν την απόπειρα αυτοκτονίας:
2

Διαβάστε τι η Μαίρη Μπάρκουλη για την απόπειρα αυτοκτονίας της Μαρίας Ξενουδάκη:

3

Διαβάστε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε από ποιες σοβαρές ασθένειες πάσχουν οι διάσημοι στην Ελλάδα και τον κόσμο.