Γνωστός σεισμολόγος: “Περιμένουμε μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο”

Ποια η συγκλονιστική αποκάλυψη γνωστού σεισμολόγου για επικείμενο σεισμό στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο;

Σοκάρουν οι συνεχόμενες αποκαλύψεις σεισμολόγων μετά τον ισχυρό σεισμό μεταξύ Σπάρτης και Μήλου, ο οποίος ταρακούνησε σχεδόν τη μισή Ελλάδα.

Κι ενώ το ρήγμα του σεισμού παραμένει ακόμη άγνωστο, οι σεισμολόγοι κάνουν τις δικές τους εικασίες και εκτιμήσεις για επικείμενο χτύπημα του εγκέλαδου στην Ελλάδα τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως, όπως αναφέρει το Athensmagazine.gr, ο γνωστός σεισμολόγος Ηλίας Τσιάπας είχε προβλέψει ήδη από τις 07 Ιουλίου για τον μεγάλο σεισμό που ταρακούνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής τη μισή Ελλάδα.

Ο Ηλίας Τσάπας είχε ενημερώσει πως μετά τον μεγάλο σεισμό των 6.9 της κλίμακας Ρίχτερ στην Chiapas του Μεξικό θα πρέπει να περιμένουμε σεισμική δόνηση κατά 1R στην Ελλάδα γύρω στις 29 Αυγούστου!

Το σοκαριστικό είναι, πως ο ίδιος σεισμολόγος από τις 29 Ιουλίου έχει κάνει λόγο πως θα πρέπει να αναμένουμε στις 20 Σεπτεμβρίου σεισμό ανάλογο των 6.3 Ρίχτερ, που σημειώθηκε στην περιοχή Veracruz του Μεξικό.

Ωστόσο, η εν λόγω πρόγνωση θα ακυρωθεί, ως προς το μέγεθος τουλάχιστον, αν γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου εκδηλωθεί ισχυρός σεισμός ή ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Ιταλία!

Διαβάστε τι φοβούνται οι σεισμολόγοι μετά τον σεισμό μεταξύ Σπάρτης – Μήλου, πόσα ρίχτερ ο σεισμός μεταξύ Σπάρτης – Μήλου και μέχρι πού έγινε αισθητός ο σεισμός στη Σπάρτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.