Συνταγή της ημέρας: Ψητά κολοκυθάκια γεμιστά με σκόρδο και παρμεζάνα

Τόσο εύκολο και νόστιμο, και συμπληρώνει μπριζόλα, παϊδάκια, κοτόπουλο ή ψάρι. Τα ψητά κολοκυθάκια μπορούν να γίνουν στο φούρνο κάτω από τη σχάρα.

Διαβάστε τη συνταγή για τα ψητά κολοκυθάκια γεμιστά με σκόρδο και παρμεζάνα:

Προετοιμασία: 12 λεπτά

Ψήσιμο: 8

Μερίδες: 4

Υλικά συνταγής:

  • 3 κολοκυθάκια
  •  

  • 3 κουταλιές σούπας βούτυρο, μαλακό
  •  

  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  •  

  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
  •  

  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τα ψητά κολοκυθάκια, στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!