Βίκυ Σταμάτη: γιατί δεν εμφανίστηκε στη δίκη Τσοχατζόπουλου [φωτο]

Γιατί δεν πήγε στη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου η Βίκυ Σταμάτη; Δείτε τις φωτογραφίες.

Σοβαρούς λόγους υγείας που αφορούν την ψυχική της κατάσταση επικαλέστηκε σήμερα μέσω των συνηγόρων της η Βίκυ Σταμάτη η οποία τελικώς δεν εμφανίστηκε στο πενταμελές εφετείο κακουργημάτων Αθήνας, εκεί όπου ξεκίνησε η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την υπόθεση με τις χρυσές μίζες με βασικό κατηγορούμενο τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Αντίθετα με τη Βίκυ Σταμάτη, παρούσα στο δικαστήριο ήταν η Αρετή Τσοχατζοπούλου η οποία έδειχνε καταβεβλημένη. Παρόντες ήταν και άλλοι βασικοί κατηγορούμενοι στην υπόθεση όπως ο Γιάννης Σμπώκος, ο Γιώργος Σαχπατζίδης και ο Νϊκος Ζήγρας.

Δια του συνηγόρου της εκπροσωπήθηκε η λογίστρια του Άκη Τσοχατζόπουλου και συγκατηγορούμενή του Ευφροσύνη Λαμπροπούλου όπως επίσης και η πρώτη, πρώην, σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκουντρούν Μολντενάουερ.

Λόγω του μεγάλου αριθμού των κατηγορουμένων και των συνηγόρων η δίκη αποφασίστηκε να συνεχιστεί στις 23 Οκτωβρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου, εκεί όπου είχε διεξαχθεί και το πρωτοβάθμιο δικαστηρίο.

Στη δικαστική αίθουσα στον 6ο όροφο του Εφετείου όπου έγινε η πρώτη συνεδρίαση του δικαστηρίου παρόντες ήταν οικείοι των κατηγορουμένων οι οποίοι τους πλησίασαν και τους χαιρέτησαν. Ανάμεσά τους και πολλά πρόσωπα που χαιρετούσαν τον Άκη Τσοχατζόπουλο.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη δίκη του Άκη Τσοχατζόπουλου:

Διαβάστε ποιες οι απαιτήσεις της Βίκυς Σταμάτη στη φυλακή.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.