Μικρολίμανο, Μπάκο Άρβερ: τι βρήκαν στο δωμάτιο του Aλβανού, τι σχεδίαζε

Τι βρήκαν στο δωμάτιο του Αλβανού Μπάκο Άρβερ, που έσπειρε τον τρόμο στο Μικρολίμανο;

Σε ξενοδοχείο απέναντι από το μπαρ στο Μικρολίμανο διέμενε ο Αλβανός Μπάκο Άρβερ, που έσπειρε τον τρόμο πυροβολώντας με καλάσνικοφ και τραυματίζοντας 11 άτομα.

Οι διωκτικές αρχές έχουν αποδυθεί σε ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του Αλβανού Μπάκο Άρβερ, καθώς εκτιμάται ότι μετά και την επίθεση στο Μικρολίμανο, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος.

Ωστόσο, η έρευνα είναι μέχρι τώρα άκαρπη. Η αστυνομία ερευνά σπίτια και πιθανά κρησφύγετα που μπορεί να χρησιμοποίησε ο Αλβανός δράστης Μπάκο Αρβερ, αλλά και οι πιθανοί συνεργοί του.

Σήμερα το πρωί αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε ξενοδοχείο στο Μικρολίμανο, όπου φέρεται να διέμενε ο Αλβανός μακελάρης και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το κλαμπ. Μάλιστα, ένοικος του ξενοδοχείου ενημέρωσε την ιδιοκτησία ότι αναγνώρισε χθες από τη φωτογραφία που έχει δημοσιοποιηθεί, το πρόσωπο του Μπάκο Άρβερ και ειδοποίησε αμέσως την Ασφάλεια.

Στο δωμάτιο που φέρεται να διέμενε ο Αλβανός δράστης έγινε έρευνα παρουσία εισαγγελέα και βρέθηκαν γεμιστήρες για καλάσνικοφ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες οι ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου αναγνώρισαν σε φωτογραφία τον 31χρονο από την Αλβανία και ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι διέμενε από την Πέμπτη έως και χθες. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. ερεύνησαν εξονυχιστικά το δωμάτιο αναζητώντας στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσει στα ίχνη του δράστη και των συνεργών του.

Εκτιμάται πως ο 31χρονος Αλβανός Μπάκο Άρβερ, βγαίνοντας από το κλαμπ πήγε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο Μικρολίμανο, πήρε το καλάσνικοφ που το είχε καλά κρυμμένο για να μην εντοπιστεί από τους υπαλλήλους όταν καθάριζαν το δωμάτιο και επέστρεψε στο μαγαζί σκορπώντας τον πανικό.

Επίσης, οι αστυνομικοί εξετάζουν τη μαρτυρία για το χρονικό διάστημα διαμονής του στο ξενοδοχείο καθώς θεωρούν πιο πιθανό το σενάριο να διέφυγε με αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του και είχε ενημερωθεί τηλεφωνικά πριν την ένοπλη επίθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλβανός εμφανίστηκε με πλαστή ταυτότητα και προπλήρωσε για 2 διανυκτερεύσεις και το Σάββατο αφού έγινε το μακελειό στο κλάμπ η αστυνομία δεν αποκλείει να επέστρεψε στο δωμάτιό του για να πακετάρει το καλάσνικοφ και να φύγει. Αυτό δεν μπορεί να διασταυρωθεί αφού ο ρεσεψιονίστ βάρδιας δεν ήταν εκείνη την στιγμή στο πόστο του αφού είχε βγει έξω να δει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στο δωμάτιο, οι αστυνομικοί έχουν βρει γεμιστήρα από καλάσνικοφ και τα περισσότερα από τα προσωπικά του είδη που είχε όταν έμενε εκεί.

Διαβάστε ποιος ο μακελάρης του Μικρολίμανου Μπάκο Άρβερ και ποιον σημάδευε με το καλάσνικοφ ο Μπάκο Άρβερ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.