Αντώνης Σαμαράς: γιατί έκανε μήνυση στον Παύλο Χαϊκάλη. Παρασκήνιο

Γιατί έκανε μήνυση κατά του Παύλου Χαϊκάλη ο Αντώνης Σαμαράς; Διαβάστε τι δήλωσε ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

Στον αστερισμό των χρηματισμών, των κρυφών βίντεο και συνομιλιών ζει η χώρα τις τελευταίες ώρες και εν εξελίξει βρίσκεται το επικοινωνιακό και όχι μόνο παιχνίδι των αντιπάλων λίγο πριν την 2η ψηφοφοία για την εκλογή ΠτΔ. Σε απάντηση όσων υποστήριξη ο Παύλος Χαϊκάλης, ο Αντώνη Σαμαρά καλει τις αρμόδιες αρχές προχωρόντας σε μήνυση κατά του βουλευτή των ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με το sofokleouin ο Παύλος Χαϊκάλης ανέφερε ότι το πρόσωπο το οποίο τον πλησίασε τού αποκάλυψε ότι ενεργεί εκ μέρους ενός τραπεζίτη και ενός πολιτικού προσώπου, που με τη σειρά τους δρούσαν για λογαριασμό του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

«Η απόλυτη συκοφαντία και αθλιότητα στην κορύφωσή τους. Ο Πρωθυπουργός καταθέτει άμεσα μήνυση και ζητά την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών», αναφέρει σχετική ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του Αντώνη Σαμαρά.

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος απαντά στις καταγγελίες Καμμένου και Παύλου Χαϊκάλης

Για άλλη μία φορά, στη ζωή της χώρας έγινε μέγα θέμα ένα DVD που σύμφωνα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες φέρεται ο κ. Αποστολόπουλος να προσπαθεί να δωροδοκήσει τον Παύλο Χαϊκάλη, προκειμένου να ψηφίσει θετικά στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας

Ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο άνθρωπος που οι ΑΝΕΛ κατήγγειλαν για απόπειρα δωροδοκίας, περνά στην αντεπίθεση.

Η γραπτή δήλωση του Γιώργου Αποστολόπουλου:

Με έκπληξη και οργή παρακολουθώ στα ΜΜΕ να με εμπλέκουν σε πολιτικές βεντέτες, υποκινούμενες από δόλια κομματικά συμφέροντα. Πρόκειται για θεατρικό αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό και σκηνοθέτη, ένα μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό.

Στους δολοπλόκους υπενθυμίζω απλά τη ρήση ουδείς ασφαλέστερος εχθρός εκ του ευεργεντηθέντος.

Είμαι στην άμεση διάθεση της Δικαιοσύνης για την αποκατάσταση της αλήθεια και της πραγματικότητας. Ολα στο φως χωρίς μοντάζ συρραφές και μηχανορραφίες.

Οι καταγγελίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων για απόπειρα δωροδοκιάς του βουλευτής τους, Παύλο Χαϊκάλη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε όλο τον πολιτικό κόσμο, λίγες ημέρες πριν από τη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το newsit.gr

Σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του Παύλου Χαϊκάλη, ο κ. Αποστολόπουλος ο οποίος έχει περάσει σχεδόν από όλα τα κόμματα, φέρεται να προσέφερε συνολικά στον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Μετά το σάλο που προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ήρθε και η απάντηση του Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος είναι καταπέλτης τόσο κατά του Πάνου Καμμένου όσο και του .

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζει τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων σκηνοθέτη της όλης υπόθεσης και “μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό, ενώ για τις καταγγελίες κάνει λόγο για “θεατρικο΄αστυνομικό σενάριο με πρωταγωνιστή έναν έμπειρο κωμικό ηθοποιό”, εννοώντας τον Παύλο Χαϊκάλης.

Διαβάστε ποιος είναι ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος και τι αποκάλυψε για τα 3 εκ. ευρώ ο Παύλος Χαϊκάλης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε όλα τα άπλυτα των πολιτικών και τις εξελίξεις για τα μεγάλα σκάνδαλα.