Τοξότης 2015: Ετήσιες προβλέψεις για ζώδια το 2015

Ποιες είναι οι προβλέψεις για τον Τοξότη το 2015 σε όλους τους τομείς όπως οικογενειακή, ερωτική ζωή, υγεία και οικονομικά;

Διαβάστε τις προβλέψεις για τα ζώδια 2015 και συγκεκριμένα για τον Τοξότη.

Γενικές προβλέψεις Τοξότης 2015:

Το 2015, αγαπητέ Τοξότη, θα είναι μια αγωνιστική χρονιά, με αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου. Αλλάζει το σκηνικό στο στενό σου περιβάλλον και στον οικογενειακό τομέα. Υποχρεώνεσαι να αναλάβεις καινούργιες ευθύνες και κάνεις τα πάντα για να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου. Τα επεισόδια δεν θα λείψουν, ούτε και οι διαψεύσεις κάποιων συναισθημάτων σου. Μέσα όμως από τα γεγονότα και την συμπεριφορά των ανθρώπων που σε αφορούν, θα πάρεις στο τέλος σημαντικές αποφάσεις για το δικό σου μέλλον.

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου –με μία παύση το τρίμηνο του καλοκαιριού– σε καλεί, μέσα από ποικίλες προκλήσεις, να ζήσεις την ζωή σου όπως πρέπει. Απόφυγε την εσωστρέφεια, έκφρασε τα ταλέντα και τα προτερήματά σου και δούλεψε διπλά, για να φέρεις εις πέρας τις υποχρεώσεις σου. Μάθε να καλλιεργείς εναλλακτικές λύσεις, έτσι ώστε τα απρόοπτα να μην σε βρίσκουν απροετοίμαστο. Μην αφήνεις την αβεβαιότητα και το φόβο να αποκτά έδαφος μέσα σου.

Την χρονιά αυτή θα αντιμετωπίσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες. Αυτές ενδέχεται να επιβραδύνουν το ρυθμό σου ή να διαφοροποιήσουν την συμπεριφορά σου. Να ξέρεις όμως πως ότι και αν ζήσεις, εξυπηρετεί την απαραίτητη διαδικασία για ένα καλύτερο αύριο.

Στα αισθηματικά σου, ίσως σου λείψει η τρυφερότητα της συμπεριφοράς των άλλων. Εδώ θα χρειαστεί να δείξεις κατανόηση ή θα αποδεχτείς μια σκληρή αλήθεια! Γινόμενος όμως περισσότερο τολμηρός και χρησιμοποιώντας τα όποια θέλγητρα διαθέτεις, θα κατακτήσεις ξανά το έδαφος που θα έχεις χάσει!

Στον επαγγελματικό τομέα θα είσαι πιο αποφασιστικός και ευπροσάρμοστος στις αλλαγές που θα προκύψουν. Ήρθε η εποχή να αναθεωρήσεις νοοτροπίες, συνήθειες και τακτικές. Τα οικονομικά σου, διαχειρίσου τα έξυπνα. Η γενικότερη δυσκολία θα συνεχιστεί, αλλά θα μπορέσεις να τα φέρεις εις πέρας, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές. Απόφυγε έξοδα που υποκινούνται από συναισθηματικό παρορμητισμό.

Από το φθινόπωρο και μετά, η κοινωνική σου ζωή θα διαφοροποιηθεί, η εργασία θα σε καταπιέσει και οι συνθήκες που θα επικρατούν, δεν θα σου επιτρέπουν εύκολα μετακινήσεις και ταξίδια.

Αισθηματικές προβλέψεις Τοξότης 2015

Αν είσαι Τοξότης, το 2015 ο Ποσειδώνας που επιμένει να κινείται στους Ιχθείς, κάνει το κλίμα ουτοπικό, αλλά και γεμάτο από κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες, που θα σε συναρπάσουν.

Με τον κυβερνήτη σου να κινείται στον Λέοντα μέχρι τον Αύγουστο, δύσκολα θα περνάς απαρατήρητος. Πολλές θα είναι οι φορές που θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής και θα έχεις την ευκαιρία να γοητεύσεις, είτε μέσα σε μία σχέση είτε εκτός. Ωστόσο, με το ξεκίνημα του χρόνου, το ενδιαφέρον σου για την συναισθηματική σου ζωή θα είναι αρκετά περιορισμένο, καθώς θα έχεις κάποιες τάσεις εσωστρέφειας και θα προτιμήσεις να κυνηγήσεις μακρινούς στόχους, παρά να επικεντρώσεις την προσοχή σου στην βελτίωση της αισθηματικής σου ζωής.

Σταδιακά όμως κάτι θα αλλάξει και μέχρι τα μέσα καλοκαιριού, είναι πολύ πιθανό να βελτιώσεις την υπάρχουσα σχέση σου ή αν είσαι αδέσμευτος να προκύψει μία νέα σχέση στη ζωή σου, στην οποία θα εναποθέσεις όλες τις ελπίδες σου για τη δημιουργία οικογένειας. Φρόντισε ό,τι κάνεις, να το κάνεις με διακριτικότητα και σεβασμό, γιατί μόνο έτσι οι ελπίδες σου θα βρούνε απάγκιο.

Το φθινόπωρο καθιστά την επικοινωνία ένα ισχυρό όπλο στα χέρια σου, επομένως με φλερτ και επιδεξιότητα, μπορείς να πείσεις για τις προθέσεις σου και να εντυπωσιάσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Ακόμη και αν ανήκεις στην κατηγορία των έγγαμων Τοξοτών, αυτόν το χρόνο θα έχεις τη δυνατότητα να ανανεώσεις πλήρως τη σχέση σου, αρκεί μόνο να μάθεις να διαχειρίζεσαι καλύτερα τις στιγμές αδυναμίας σου.

Επαγγελματικά προβλέψεις Τοξότης 2015

Φίλε Τοξότη, δυσκολίες, ασυνεννοησία και μικροεμπόδια προβλέπουν τα άστρα για το ξεκίνημα του χρόνου, εξαιτίας των πλανητικών συνδυασμών και της ανάδρομης πορείας του Ερμή από τα μέσα περίπου του Ιανουαρίου μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, που επιφορτίζει το κλίμα ακόμη περισσότερο. Με τον Κρόνο να σε περιορίζει αισθητά στο ζώδιό σου, μέχρι τα μέσα Ιουνίου απόφυγε δεσμευτικές συμφωνίες, που θα μπλοκάρουν τα σχέδιά σου μελλοντικά και θα σου δημιουργήσουν προβλήματα που θα σε κουράσουν.

Ο κυβερνήτης σου Δίας μέχρι τις 11 Αυγούστου από τον Λέοντα, προωθεί οικονομικά και εργασιακά θέματα, αλλά θα πρέπει να προσέχεις εντάσεις και διαφωνίες με συνεργάτες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα.

Το διάστημα που ο ανάδρομος Κρόνος θα κάνει μία ανάπαυλα από το ζώδιό σου και θα επιστρέψει στον Σκορπιό, από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, μη διστάσεις να πάρεις αποφάσεις και να κάνεις πράγματα που θα σε αναδείξουν σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν, μίλα με συνεργάτες και θα βρεις λύσεις σε θέματα, που σε προβληματίζουν.

Το φθινόπωρο επιβαρύνει κάπως το κλίμα με πράγματα και καταστάσεις στα επαγγελματικά, που θα σε δυσκολέψουν. Φρόντισε με τους κατάλληλους χειρισμούς να βρεις λύσεις που θα σε ωφελήσουν.

Στα οικονομικά σου φέτος να μην αγχώνεσαι παραπάνω από όσο τους αναλογεί, γιατί με σωστό προγραμματισμό και οργάνωση, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις.

Διαβάστε τις ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!