Πώς σου πάνε τα χακί: Φαντάρος στα 35 του ο Άγγελος Χαριστέας [φωτο]

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με την απόφαση του Άγγελου Χαριστέα να πάει… φαντάρος στα 35 του!

Ήταν ο άνθρωπος που χάρισε το τρόπαιο του Euro 2004 στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, γράφοντας την πιο ένδοξη σελίδα της ιστορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Άγγελο Χαριστέα, ο οποίος μεγαλούργησε με την φανέλα του Άρη, με την χάρη του να ξεπερνά τα ελληνικά σύνορα (Βέρντερ, Άγιαξ, Φέγενορντ, Νυρεμβέργη, Σάλκε) και να φτάνει μέχρι την Σαουδική Αραβία (Αλ Νασρ).

O Άγγελος Χαριστέας, έβαλε την στρατιωτική παραλλαγή του φαντάρου, καθώς στα 35 του χρόνια θα υπηρετήσει την πατρίδα. Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια ως κάτοικος κυρίως του εξωτερικού είχε αναβολή, παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού στη Θήβα (2015 Β’ ΕΣΣΟ).

Ο παλαίμαχος Έλληνας φορ πάτησε αισίως τα 35 και ήρθε η ώρα να ντυθεί φαντάρος, καθώς η αναβολή της εκπλήρωσης των στρατιωτικών του υποχρεώσεων του έληξε.

Ο άλλοτε διεθνής επιθετικός υπηρετεί την πατρίδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πυροβολικού σώματος στην Θήβα, έχοντας ορκιστεί με τη σειρά της 2015 Β’ ΕΣΣΟ. Άντε και γρήγορα καλός πολίτης…

Δείτε τον Άγγελο Χαριστέα φαντάρο κάνοντας κλικ στη φωτο:

fantaros-xaristeas

Δείτε τον Ματέο Πανταζόπουλο φαντάρο και διαβάστε πώς ο Καμμένος στέλνει τον γιο του Πρετεντέρη στον Έβρο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.