Νέες αποκαλύψεις: Γιατί ο πιλότος του Airbus πήγε από τη Lufthansa στην Germanwings

Γιατί ο πιλότος του μοιραίου Airbus πήγε πρόσφατα από τη Lufthansa στην Germanwings;

Το φως της δημοσιότητας είδε σήμερα η είδηση ότι ο ηρωικός κυβερνήτης του Airbus πήγε πρόσφατα στην Germanwings.

Όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, Elke Bonn, μιλώντας στην Daily Mirror, ο Patrick Sondenheimer, 34 ετών, ο πιλότος που προσπάθησε να αποσοβήσει τη συντριβή του Airbus από τον Andreas Lubitz, μόλις πρόσφατα αποφάσισε να πάει στην Germanwings.

Ο λόγος; Ήθελε να βρίσκεται περισσότερες ώρες με τα δυο παιδιά του και τη σύζυγό του. Κι αυτό γιατί ως πιλότος της μητρικής εταιρείας Lufthansa έκανε συνήθως πολύωρα ταξίδια με τα αεροσκάφη της γερμανικής εταιρείας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να βλέπει ελάχιστα την οικογένειά του.

Έτσι, πριν από λίγο καιρό αιτήθηκε και πέτυχε να «μεταγραφεί» από τη Lufthansa στη θυγατρική της εταιρεία, την Germanwings, η οποία διεξάγει ως επί το πλείστον μικρές χρονικά πτήσεις. Ωστόσο, αυτή ήταν και η μοιραία για τη ζωή του απόφαση…

«Ονειρευόταν από μικρό παιδί να γίνει πιλότος», είπε συντετριμμένη η σύζυγός του, που αποκάλυψε επίσης ότι ακόμα δεν έχει παρακολουθήσει -επειδή δεν μπορεί- τα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών σταθμών για την τραγωδία με τη συντριβή του Airbus στις γαλλικές Άλπεις.

Διαβάστε πώς ούρλιαζαν επί πέντε λεπτά οι επιβάτες του Airbus και την αινιγματική ανακοίνωση για το μοιραίο Airbus της Germanwings.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.