Συνταγή της ημέρας: Πεντανόστιμα ψαροσουβλάκια με σάλτσα μαϊντανού

Πεντανόστιμα ψαροσουβλάκια με σάλτσα μαϊντανού για ένα όμορφο καλοκαιρινό γεύμα.

Διαβάστε τη συνταγή για τα ψαροσουβλάκια με σάλτσα μαϊντανού:

Υλικά συνταγής:

Για τα σουβλάκια:

  • 400γρ. φιλέτο σολομού, φρέσκο ή κατεψυγμένο, σε κομμάτια των 3εκ.
  • 400γρ. φιλέτο ξιφία (ή γαλέου), κατεψυγμένο και ξεπαγωμένο, σε κομμάτια των 3εκ.
  • 2-3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • Για τη σάλτσα μαιντανού:

  • 1 φλιτζάνι φύλλα μαϊντανού, χοντροκομμένα
  • 2 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες
  • 100ml ελαιόλαδο
  • ⅓ φλιτζάνι ψίχα από ασπρισμένα αμύγδαλα
  • 3 κουτ. σούπας παρμεζάνα ή πικάντικη γραβιέρα, τριμμένη
  • 2 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • ελάχιστη ζάχαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τα ψαροσουβλάκια με σάλτσα μαϊντανού, στο Συνταγές με κέφι.

    ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
    Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!