Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις για τα ζώδια – 27, 28, 29, 30, 31 Ιουλίου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια για όλη την εβδομάδα 27, 28, 29, 30, 31 Ιουλίου. Τι λένε τα άστρα για αισθηματικά, οικονομικά, επαγγελματικά. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι;

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια για όλη την εβδομάδα 27, 28, 29, 30, 31 Ιουλίου.

ΚΡΙΟΣ
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά αρκετά καλά για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Τώρα θα μπορέσεις να λύσεις αρκετές υποθέσεις που στο παρελθόν ήταν σε στασιμότητα. Τόλμησε να κάνεις αλλαγές και μην τις φοβάσαι πλέον. Την Παρασκευή, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο και η ανάδρομη Αφροδίτη θα επιστρέψει στο ζώδιο του Λέοντα, προτίμησε να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία σε ενδιαφέρουν, δώσε προτεραιότητα σε προσωπικές σου υποθέσεις και μην αναλώνεσαι με επαγγελματικά θέματα, γιατί πολύ γρήγορα θα χάσεις την πολυπόθητη ισορροπία που έχεις ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ
Τα πράγματα θα μπορέσουν να πάνε καλύτερα την εβδομάδα αυτή για εσένα, αγαπητέ Ταύρε, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, στον Λέοντα την ίδια μέρα. Θα μπορέσεις να κάνεις αλλαγές, οι οποίες θα σε ωφελήσουν σημαντικά στο μέλλον και θα βάλεις τώρα τις βάσεις για τα μεγαλεπήβολα σχέδιά σου. Κάποια ζητήματα με φιλικά σου πρόσωπα θα σε απασχολήσουν έντονα στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Μην κάνεις πράγματα που θα σε απομακρύνουν από τους δικούς σου και προσπάθησε να είσαι ήρεμος και διαλλακτικός στις μεταξύ σας συζητήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η εβδομάδα αυτή σε βρίσκει αρκετά ανανεωμένο και ευδιάθετο. Με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα την ίδια μέρα, τα ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν στην καθημερινότητά σου θα σε βοηθήσουν ώστε να δεις πολλά πράγματα με άλλο μάτι. Ομαδικές εργασίες θα ευνοηθούν αρκετά και αν τις αξιοποιήσεις κατάλληλα, θα σου χρησιμεύσουν να τελειώνεις μια και καλή με ζητήματα που σε έχουν κουράσει, ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Με την κοινωνικότητά σου στα ύψη, θα γίνεις το επίκεντρο της παρέας και θα ανανεώσεις την πεσμένη σου διάθεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα ζητήματα που σε απασχολούν είναι πολλά και θα νιώσεις έντονα την ανάγκη να τα επιλύσεις τελειωτικά αυτές τις μέρες, αγαπητέ Καρκίνε. Με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα την ίδια μέρα, οργάνωσε τις κινήσεις σου χωρίς όμως να φτάσεις στα άκρα και προσπάθησε να μετριάσεις το άγχος που νιώθεις, γιατί θα αποδειχθεί πολύ κακός σύμβουλος στις αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις. Κάνε πράγματα που επιθυμείς και φρόντισε να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς με άτομα που εμπιστεύεσαι και αγαπάς.

ΛΕΩΝ
Πολλά θα είναι τα καλά που θα συμβούν την εβδομάδα αυτή, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ζώδιο σου την ίδια μέρα. Αλλαγές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου θα σε ανανεώσουν και πρόσωπα από το οικογενειακό και το φιλικό σου περιβάλλον θα είναι στο πλευρό σου. Η διάθεσή σου θα είναι καλύτερη σε συναισθηματικό επίπεδο και οι πιθανότητες να βελτιωθούν τα πράγματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είναι πολλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, αυτήν την εβδομάδα θα έχεις την ευκαιρία να φέρεις εις πέρας πολλές καταστάσεις, οι οποίες σε δυσκόλευαν μέχρι τώρα. Με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, οι αλλαγές που επιθυμούσες να κάνεις θα πραγματοποιηθούν με μεγαλύτερη ευκολία και εσύ θα έχεις τη διάθεση και την ανάλογη δυναμικότητα για να κυνηγήσεις πιο αποτελεσματικά τους στόχους σου. Σχέδια που αφορούν το μέλλον σου θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και οι δικοί σου άνθρωποι θα σε στηρίξουν σε οτιδήποτε τους ζητήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Τα ζητήματα που θα σε απασχολήσουν μέσα στην εβδομάδα είναι πολλά και μεγάλης σοβαρότητας. Απόφυγε να παρασυρθείς και να κάνεις πράγματα, που μπορεί να μετανιώσεις μελλοντικά. Επίσης, μην κάνεις τοποθετήσεις χρημάτων και ασχολήσου καλύτερα με δημόσιες σχέσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις. Η εσωτερική σου διάθεση θα παρουσιάσει διακυμάνσεις εξαιτίας της Πανσελήνου που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή. Ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία σου, καλά θα κάνεις να τα προσέξεις. Μην κάνεις επιπολαιότητες και υπερβολές, γιατί θα το πληρώσεις πολύ άσχημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτήν την εβδομάδα θα χρειαστεί οργάνωση για να κάνεις όσα επιθυμείς. Μην οξύνεις τα πράγματα και μη διαφωνείς. Προσπάθησε να διορθώσεις καταστάσεις και σε καμία περίπτωση μην πιεστείς για υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σου. Επίσης, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, προσπάθησε να δείξεις διαλλακτικότητα και υπομονή σε συζητήσεις που θα έχεις με κοντινά σου πρόσωπα, διαφορετικά θα έχεις… κακά ξεμπερδέματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Την εβδομάδα αυτή, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα την ίδια μέρα, η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις πολλές καταστάσεις που στο παρελθόν σε δυσκόλευαν. Τόλμησε να κάνεις αλλαγές που έχεις κατά νου, καθώς αν κινηθείς με μεθοδικότητα και προσοχή θα μπορέσεις να υλοποιήσεις σχέδια και κάνεις εδώ και καιρό. Η ικανοποίηση που θα λάβεις θα είναι πολύ μεγάλη και το ηθικό σου θα ανανεωθεί σημαντικά, βάζοντας πλώρη για νέα σχέδια και όνειρα, τόσο για τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες όσο και για τις αισθηματικές σου υποθέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, αυτήν την εβδομάδα με τον κυβερνήτη σου Κρόνο σε ανάδρομη πορεία από τον Σκορπιό μέχρι την Κυριακή, θα χρειαστεί να προετοιμαστείς κατάλληλα, γιατί υπάρχει πιθανότητα κάποια προβλήματα από το παρελθόν να ξεπηδήσουν πάλι ξαφνικά μπροστά σου και σε βγάλουν εκτός προγράμματος. Ρύθμισε με προσοχή ό,τι εκκρεμότητες έχεις και μην βιαστείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα, γιατί μπορεί να έχεις προβλήματα αργότερα. Την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στον Υδροχόο, έχε το νου σου να μην αφήσεις κάποιους να σε εξαπατήσουν με όλα όσα θα σου τάξουν. Δείξε πολύ μεγάλη προσοχή σε νέα άτομα, που θα εισβάλουν τώρα στη ζωή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή η εβδομάδα είναι θετική για εσένα. Θα μπορέσεις να φέρεις στα μέτρα σου πολλές καταστάσεις που σε πίεζαν μέχρι τώρα και θα κινηθείς πιο ελεύθερα. Οργάνωσε με προσοχή τις κινήσεις σου, ώστε να προλάβεις να κάνεις όλα όσα επιθυμείς. Ευχάριστα γεγονότα θα σε βοηθήσουν να ξεμπλοκάρεις καταστάσεις που ήταν σε στασιμότητα. Την Παρασκευή που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, τόλμησε να κάνεις αλλαγές που σκέφτεσαι και μην φοβάσαι το αύριο!

ΙΧΘYΕΣ
Η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει αυτή την εβδομάδα να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά. Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σου, αν δεν είσαι βέβαιος γι’ αυτά που θέλεις και μπορείς να αναλάβεις. Με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον Υδροχόο την Παρασκευή, καθώς και από τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα την ίδια μέρα, από αισθηματικής πλευράς τα πράγματα θα είναι καλύτερα ακόμη κι αν δεν είσαι σε φόρμα να διαπραγματευτείς παλιές σου εκκρεμότητες. Τώρα η αισιοδοξία σου θα αναθερμάνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και θα νιώσεις περιχαρής.

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!