Ζώδια σήμερα: Προβλέψεις για τα ζώδια – Δευτέρα 24 Αυγούστου

Διαβάστε προβλέψεις για ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου. Τι προβλέπουν οι αστρολόγοι για σήμερα.

Γενικό Προφίλ για όλα τα ζώδια σήμερα Δευτέρα 24 Αυγούστου.

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, είναι μία καλή μέρα η σημερινή, για να βάλεις σε τάξη κάποια πράγματα. Προβλήματα του παρελθόντος θα βρουν τη λύση τους και θα σε ξαλαφρώσουν. Κάτι καινούργιο φαίνεται στον ορίζοντα, γι’ αυτό μην στέκεσαι σε όσα τελείωσαν και αφοσιώσου στο νέο κύκλο που αρχίζει στη ζωή σου. Πρέπει να αντιμετωπίσεις με αισιοδοξία αυτό το νέο κάλεσμα και να μην δυσπιστήσεις και υποχωρήσεις, πριν δεις καλά αν είναι κάτι που αξίζει τον κόπο. Επένδυσε στην αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σου, για να μπορέσεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή σήμερα σε αυτά που θες να πεις στον σύντροφό σου, γιατί η ανυπομονησία σου να τα βγάλεις από μέσα σου, μπορεί να σε κάνει να ξεστομίσεις πράγματα που πολύ πιθανό να τον πληγώσουν. Πρόσεχε λοιπόν τώρα, για να… έχεις αργότερα. Οι αδέσμευτοι Κριοί να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες, γιατί οι πιθανότητες να συναντήσετε απόψε το άλλο σας μισό, είναι… επικίνδυνα πολλές!

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη σήμερα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά σου άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά και θα σε κάνουν να νιώσεις πιο ανάλαφρος και ευδιάθετος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Ταύρος ο ερωτισμός και η καλή σου διάθεση θα χαρακτηρίζουν την ημέρα και θα ανανεώσουν ιδιαίτερα ευχάριστα το κλίμα στη σχέση σου. Εσύ που αναζητάς ακόμη την ερωτική ευτυχία και δεν την έχεις βρει, πρέπει να τολμήσεις να εξομολογηθείς τα συναισθήματα σου στο πρόσωπο που σου αρέσει και αν δεις ότι δεν υπάρχει το αντίστοιχο ενδιαφέρον, να προσεγγίσεις νέους, πιο προσιτούς ερωτικούς στόχους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, ασχολήσου σήμερα πιο σοβαρά με τις σχέσεις σου και εκμεταλλεύσου τις θετικές συγκυρίες που σου στέλνει η θέση της Σελήνης στον Τοξότη, για να αντλήσεις σημαντικά οφέλη. Το οικογενειακό σου περιβάλλον χρειάζεται σήμερα την προσοχή σου, καθώς θα υπάρξουν αρκετά παράπονα για την απουσία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αγαπητέ Δίδυμε, η στάση που θα έχεις σήμερα απέναντι στον σύντροφό σου θα είναι αδιάφορη και απόμακρη, άνευ λόγου και αιτίας. Αντί να απομακρύνεσαι, σκέψου τρόπους για να βγάλεις τη σχέση σου από τη ρουτίνα και να πλησιάσεις το ταίρι σου. Όσο για σένα που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμα στη ζωή σου, να ξέρεις ότι η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή, με ένα νέο πρόσωπο που θα εισβάλλει σε αυτή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα μπορείς να γίνεις πιο αποφασιστικός στα θέλω σου και στις διεκδικήσεις σου, με θετικά αποτελέσματα. Άλλωστε, οι πλανήτες εξομαλύνουν την επικοινωνία με τους γύρω σου και είναι μόνο στο χέρι σου οι κινήσεις εντυπωσιασμού, που θα πάνε ένα βήμα πιο μπροστά την ζωή σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Καρκίνε, τα πάντα μπορούν να διορθωθούν σήμερα στη σχέση σου, αρκεί να κουβεντιάσεις, να ανοίξεις την καρδιά σου και να βάλεις και εσύ λίγο νερό στο κρασί σου, όσον αφορά τον σύντροφό σου. Η μέρα φέρνει μεγάλη ερωτική εύνοια για φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες και στους ελεύθερους εκπρόσωπους του ζωδίου.

ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, φρόντισε σήμερα να περιορίσεις το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά θέματα σε μία σειρά. Καλό θα είναι να απομακρύνεις άτομα που μπορεί να σε αποσυντονίσουν και να μην ασχολείσαι με πράγματα που δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας. Πριν κάνεις οτιδήποτε, φρόντισε να μιλήσεις με δικά σου άτομα και να ζητήσεις τη συμβουλή τους, ώστε να δεις τα γεγονότα από μία άλλη, διαφορετική και ίσως πιο ρεαλιστική σκοπιά.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέοντα, άλλα θα σου λέει ο σύντροφός σου απόψε και εσύ άλλα θα καταλαβαίνεις. Θα επικρατήσει μία σχετική ασυνεννοησία και δεν θα αποφύγεις τις παρεξηγήσεις. Η λύση είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε σοβαρή κουβέντα μαζί του. Αν όμως και η σημερινή μέρα σε βρίσκει χωρίς κάτι σταθερό στα αισθηματικά σου, να θυμάσαι ότι ο έρωτας θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις, γι’ αυτό έχε τα μάτια σου ανοιχτά και βγες από το σπίτι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, η ανασφάλεια θα κυριεύσει την ζωή σου και θα νιώσεις ανήμπορος να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες ευθύνες που έχεις. Μην ξεχνάς όμως, ότι έχεις δίπλα σου ανθρώπους που θέλουν να σε βοηθήσουν, γι’ αυτό μην διστάσεις να τους μιλήσεις και να δεχτείς την προσφορά τους.

Αισθηματικές προβλέψεις
Αν είσαι Παρθένος, σήμερα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και να ξεχάσεις τα προβλήματα του παρελθόντος. Όσο για σένα που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά, το σύμπαν σε ευνοεί και εκεί που δεν θα το περιμένεις θα κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον. Μην αρνηθείς καμία πρόσκληση για το βράδυ.

ΖΥΓΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, προσπάθησε να ισορροπήσεις πολλές καταστάσεις, που εδώ και καιρό σε προβληματίζουν αρκετά. Μην πιέζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα που είναι πάνω από τις δυνάμεις σου και τακτοποίησε όσα σου επιτρέπουν οι αντοχές σου. Φρόντισε επίσης να τελειώνεις με ενδεχόμενα οικογενειακά ζητήματα, που μπορεί να σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μην πεις πράγματα στον σύντροφό σου που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα, δεν θα μπορείς στο μέλλον να πραγματοποιήσεις, γιατί πολύ γρήγορα θα έρθεις σε σύγκρουση μαζί του και τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα από όσο ήδη είναι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτήν τη Δευτέρα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις την γνωριμία που θα σε κάνει να χαρείς και θα ανανεώσει την διάθεση σου. Η ζωή σου έχει πολλές πιθανότητες να αλλάξει προς το καλύτερο το αποψινό βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, θέλεις να βάλεις σε σειρά διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση όμως, που θα χαρακτηρίζουν την ημέρα, και δεν θα σου επιτρέψουν να το κάνεις. Αντ’ αυτού, προτίμησε να εργαστείς μόνος σου και να τακτοποιήσεις μισοτελειωμένες σου υποθέσεις, που πρέπει όμως να διευθετηθούν για να πας ένα βήμα πιο πέρα.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Σκορπιέ, έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να τα εκφράσεις στον σύντροφό σου γρήγορα, για να βγεις από τις ανασφάλειες και από τις αμφιβολίες που σε βασανίζουν και δεν σε αφήνουν να εκδηλωθείς. Εσύ που ακόμη είσαι μόνος σου μην κάθεσαι καθόλου, γιατί με τον ερωτισμό που έχεις, σίγουρα θα προκύψει κάποια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, οι εξελίξεις γύρω σου είναι πολύ γρήγορες και πρέπει να δείξεις δυναμισμό, για να μπορέσεις να φέρεις ορισμένα θέματα εις πέρας. Απόφυγε πάση θυσία την ένταση και τον εκνευρισμό. Οι ευκαιρίες θα σου εμφανίζονται η μία μετά την άλλη και μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τους στόχους σου με πολύ μεγάλη επιτυχία. Αρκεί να κάνεις θετικές σκέψεις για το μέλλον και να ξέρεις ότι θα έχεις πολύ ευχάριστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Τοξότη, ο έρωτας και ο ρομαντισμός θα παίξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σήμερα στην αισθηματική σου ζωή. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες της καθημερινότητας και να κάνεις κάτι διαφορετικό με τον σύντροφό σου. Όσο για σένα που είσαι στο ψάξιμο, μια καινούργια γνωριμία θα φέρει σήμερα μεγάλη χαρά στην ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, εύνοια σε περιμένει σήμερα στην επικοινωνία σου και τις κοινωνικές σου συναναστροφές. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις και μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο, που μπορεί να αποδειχτεί τελικά λανθασμένο. Εκμεταλλεύσου την δυναμικότητά σου για να στρώσεις το δρόμο για την ομαλότερη πραγματοποίηση των στόχων σου, είτε αυτοί αφορούν τα επαγγελματικά, είτε τα αισθηματικά σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, κάποια προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στη σχέση σου θα ξεπεραστούν, αν δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στον σύντροφό σου και σταματήσεις να είσαι εριστικός στις μεταξύ σας κουβέντες. Όσο για σένα που η μοναξιά σου έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να εξωτερικευτείς λίγο και με τις καλές επιρροές της Σελήνης στον Τοξότη θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, αυτή η Δευτέρα για εσένα θα είναι ημέρα που θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Έχεις συσσωρευμένες πολλές υποχρεώσεις από το παρελθόν που σε αγχώνουν. Μην ανησυχείς όμως, θα καταφέρεις να τα εξομαλύνεις όλα και μάλιστα όσο πιο ικανοποιητικά γίνεται. Αγαπημένα άτομα θα σε βοηθήσουν, σε σημείο που θα αρχίσεις να αισθάνεσαι πιο ανάλαφρος.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Υδροχόε, η σχέση σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα έχεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που σου προσφέρει ο σύντροφός σου. Για να του το ανταποδώσεις, δημιούργησε μία ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι και υποδέξου τον με ανοιχτή την αγκαλιά σου και με ερωτική διάθεση. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να συναντήσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο.

ΙΧΘYΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, ευνοϊκή θα είναι αυτή η Δευτέρα για εσένα, καθώς θα πετυχαίνεις με μεγάλη ευκολία τα σχέδια και τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν τροχοπέδη για την πορεία σου, ώστε μετά να ασχοληθείς ενεργά και ανεμπόδιστα για το μέλλον σου.

Αισθηματικές προβλέψεις
Φίλε Ιχθύ, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει και ο σύντροφός σου θα νιώσει πιο ερωτευμένος από ποτέ με την προσωπικότητά σου. Μην αφήνεις την ημέρα αναξιοποίητη και ζήτησέ του να σου ικανοποιήσει ό,τι τραβάει η ψυχή σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου να περιμένετε προσκλήσεις και προκλήσεις ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Μην τις θυσιάσετε στον βωμό της βαρεμάρας σας!

Διαβάστε τι λένε οι αστρολογικές ετήσιες προβλέψεις για τα ζώδια 2015.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι!