Απολύσεις και λουκέτα σε πασίγνωστα σούπερ μάρκετ: Ποια καταστήματα κλείνουν

Πόσες απολύσεις θα κάνει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Carrefour-Μαρινόπουλος; Ποια καταστήματα κλείνουν;

Τουλάχιστον 200 θέσεις εργασίας απειλούνται στην αλυσίδα καταστημάτων Carrefour-Μαρινόπουλος και η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΙΥΕ) προτίθεται να αναλάβει πρωτοβουλία για τη σύγκληση τριμερούς σύσκεψης στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να αποτραπούν.

Σε ανακοίνωσή που εξέδωσε η ομοσπονδία υποστηρίζει ότι η Carrefour-Μαρινόπουλος αποφάσισε προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας περίπου 20 καταστημάτων πανελλαδικά και ότι απειλούνται περισσότερες από 200 θέσεις εργασίας.

Σύμφωνα με συνδικαλιστικά στελέχη, έχει αποφασιστεί να κλείσουν καταστήματα της Carrefour-Μαρινόπουλος στην Αττική, στον Άγιο Ελευθέριο, στην Πατησίων και στο Μενίδι, καθώς και δυο καταστήματα στην Τούμπα και τον Εύοσμο, της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα σήμερα ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας πραγματοποίησε παρέμβαση στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στον Άλιμο, ενώ συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα, έχει προγραμματίσει και ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης, έξω από κατάστημα Carrefour που βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο «Μακεδονία».

Διαβάστε ποια αλυσίδα σούπερ μάρκετ θα κρατήσει σταθερές τιμές παρά τον ΦΠΑ και ποιος μεγάλος όμιλος σούπερ-μάρκετ εξαγόρασε τον “Βερόπουλο”.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.