Ελένη Μενεγάκη – Μάκης Παντζόπουλος: Αποκλειστικές φωτο από την βάφτιση. Πώς ονόμασαν την κόρη τους

Δείτε τις νέες αποκλειστικές φωτογραφίες από την βάφτιση της κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου.

Και το όνομα αυτής Μαρίνα! Κάτω από άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε η βάφτιση της κόρης της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου.

Η βάφτιση πραγματοποιήθηκε ανήμερα του Αγίου Φανουρίου στη Μονή Παναχράντου της Άνδρου, μέρα που όπως αποκαλύπτει πηγή στο ΥOU είχε κάνει τάμα στη Μεγαλόχαρη η παρουσιάστρια Ελένη Μενεγάκη κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης της. “Η Ελένη ήθελε πολύ να χαρίσει ένα παιδί στον Μάκη”, λέει ο ηγούμενος Ευδόκιμος στο περιοδικό μας και συνεχίζει: “Είναι μια πολύ ευγενική και σεβαστική κοπέλα η Ελένη που πιστεύει πολύ στον Θεό και αγαπά τα παιδιά. Φαίνεται πως ο Θεός άκουσε τις προσευχές της και της χάρισε αυτό το παιδί. Να είναι γερό και να έχει την ευλογία του Θεού”.

Το όνομα της νεοφώτιστης δεν επιλέχθηκε τυχαία από το ζευγάρι Ελένη Μενεγάκη, Μάκης Παντζόπουλος, καθώς Μαρίνα ονομαζόταν η αγαπημένη γιαγιά του Μάκη Παντζόπουλου που έχει φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια.

Το ΥOU από την πρώτη στιγμή που είχε την αποκλειστική πληροφορία για τη μυστική βάφτιση βρέθηκε στο νησί και από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης είχε τρυπώσει στο μοναστήρι καταγράφοντας καρέ-καρέ με προσοχή και διακριτικότητα όλο το χαρμόσυνο γεγονός, προσπαθώντας να σεβαστεί την επιθυμία του ζευγαριού να κρατήσει μακριά τους φωτογράφους από το χώρο του Μυστηρίου.

Τη λειτουργία τέλεσαν από κοινού οι τρεις μοναχοί της Μονής (Ευδόκιμος, Αέτιος και Φιλάρετος), ενώ νονοί της μικρής Μαρίνας ήταν τα αδέλφια της Λάουρα, Βαλέρια και Άγγελος, τα οποία υπεραγαπούν την μπέμπα και έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας την στην αγκαλιά τους!

Μετά το Μυστήριο, που έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και το “παρών” έδωσαν μόνο οι γονείς και τα αδέλφια του ζευγαριού, όπως επίσης και ο Βασίλης Μπουλούμπασης, ο προσωπικός hair stylist της Ελένης, ο οποίος και επιμελήθηκε το χτένισμα της παρουσιάστριας, ακολούθησε γεύμα στον προαύλιο χώρο του μοναστηριού. Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος απόλαυσαν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ την κάθε στιγμή, καθώς ήταν η σημαντικότερη μέρα της ζωής τους από όταν ήρθε η μικρή τους στον κόσμο πριν από πέντε μήνες.

Δείτε τις φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκης Παντζόπουλου από τη βάφτιση της κόρης τους:

Δείτε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μενεγάκη με τη νεογέννητη κόρη της και το νέο κούρεμα της Μενεγάκη που θα συζητηθεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.