Λεβέντης τα σάρωσε όλα στο ντεμπούτο στη Βουλή: “Δεν στηρίζω τον…”

Τι δήλωσε στη Βουλή ο Βασίλης Λεβέντης;

Με βολές κατά του Αλέξη Τσίπρα, της ΕΡΤ και του καναλιού της Βουλής έκανε ντεμπούτο ο Βασίλης Λεβέντης ως αρχηγός κόμματος της αντιπολίτευσης.

Μετά από την ορκωμοσία των βουλευτών, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης δήλωσε ότι δεν στηρίζει τον πρωθυπουργό, καθώς δεν είναι δίκαιος, ενώ στράφηκε και ενάντια στο κανάλι της βουλής, δηλώνοντας ότι αυτό δεν πρέπει να είναι μόνο «ζήτω ο Τσίπρας».

Από τα πυρά του δεν ξέφυγε ούτε η ΕΡΤ, με τον Βασίλη Λεβέντη να διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει προσκληθεί στη δημόσια τηλεόραση παρά την εκλογή του, ενώ σχολίασε «Αυτή είναι η Δημοκρατία του κ. Τσίπρα».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο στήριξης της κυβέρνησης, το απέκλεισε αν δεν δεχθεί ο κ. Τσίπρας του εννέα όρους που του έχει θέσει. «Εγώ στηρίζω μόνο το δίκιο αν γίνουν δίκαιοι ναι. Εγώ είμαι συμπολίτευση στο δίκιο και αντιπολίτευση στο άδικο. Έχετε τίποτα δίκαιο να κάνει ο κ. Τσίπρας. Όλο τους μισθοσυντήρητους κοπανάει. Τα μνημόνια να τα ψηφίσει ο Καμμένος. Αν αποδεχθεί τους εννέα όρους όλα αλλάζουν και να τα σπάσει με τον Καμμένο γιατί ακροδεξιός και αριστερός είναι παρά φύσιν σύζευξη», πρόσθεσε ο Βασίλης Λεβέντης.

Οσο για το τι θα πράξει για την εκλογή του νέου προέδρου της Βουλής και τη στήριξη στον Νίκο Βούτση απάντησε «Αυτόν λέω να τον ψηφίσω» γιατί όπως εξήγησε «Είναι συμπαθής, είναι συνάδελφος πολιτικός μηχανικός».

Διαβάστε ποιες παρουσίες έκαναν πασαρέλα στην ορκωμοσία της Βουλής και γιατί δεν χαιρετήθηκαν καν μες τη Βουλή ο Αντώνης Σαμαράς και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.