Aπίστευτη γκάφα από Άδωνι: Πώς μπέρδεψε γνωστό τραγουδιστή με τον Πιτσιρίκο

Ποια η γκάφα του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Πιτσιρίκο;

Την Πέμπτη ήταν η επέτειος από την τραγωδία της Μαρφίν και πολλοί ήταν εκείνοι στα social media που θυμήθηκαν ένα απαράδεκτο tweet του Πιτσιρίκου.

Αρκετοί ήταν αυτοί που ξαναπόσταραν μια φωτογραφία που υποτίθεται ότι ήταν ο Πιτσιρίκος, με τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη να κάνει το ίδιο λάθος.

Μόνο που στη φωτογραφία δεν είναι ο Πιτσιρίκος αλλά ο μουσικός Σπύρος Γραμμένος.

Ο Γραμμένος έγραψε στο Facebook:

«Ας συστηθούμε λοιπόν.
Είμαι ο Γραμμένος, δεν είμαι ο Πιτσιρίκος, αν και πολύ θα το ήθελα.
Ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης – Adonis Georgiadis, πρώην υπουργός και σημερινός αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, με στοχοποιεί και απειλείται η ζωή μου.
Παρακαλώ πολύ, κοινοποιήστε για να φτάσει η πληροφορία εκεί που πρέπει.
(τώρα καταλαβαίνω τι έχει τραβήξει ο πραγματικός Πιτσιρίκος)».

Ο Πιτσιρίκος από την πλευρά του ισχυρίζεται ότι την «στοχοποίηση» του Γραμμένου αποκλείεται να την έχει κάνει ο ίδιος ο Γεωργιάδης και γράφει σχετικά στο blog του, καθώς όπως λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ τον γνωρίζει…:

«Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε ένα μεγάλο λάθος. Μάλλον, το λάθος δεν το έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά αυτός ή αυτοί που χειρίζονται τον λογαριασμό του στα social media.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να έχει γράψει ποτέ αυτό το tweet.
Ο λόγος είναι πολύ απλός:
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με γνωρίζει.
Τον Ιούνιο του 2012 -δυο μήνες πριν πάρουμε τη συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή-, είχα πάει με τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο στο γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη και του πήραμε συνέντευξη για το Unfollow.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μου είχε πει πόσο πολύ ήθελε να με γνωρίσει -είναι γλύκας ο Άδωνις, μην κοιτάτε που κάνει τον σκληρό- και ήταν ενθουσιασμένος που με γνώρισε. Έχω και μάρτυρα».

Aπό την πλευρά του ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν έσπευσε καν να ζητήσει συγγνώμη, αντιθέτως έγραψε απλά ότι είναι άλλο άτομο ο Πιτσιρίκος.

Διαβάστε ποιος απαγόρευσε στον Άδωνι Γεωργιάδη τις εκπομπές τηλεπώλησεις και ποιες 3 ερωτήσεις θα έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Λαζόπουλο.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.