Μαρία Πρίντεζη: Τι απάντησαν οι γονείς για τις αποκρυφιστικές τελετές

Τι είπε ο πατέρας της τετράχρονης Μαρίας Πρίντεζη για το αν συμμετείχαν σε αποκρυφιστικές τελετές;

Απάντηση στα δημοσιεύματα, που θέλουν εκείνον και τη σύζυγό του συμμετείχε σε αποκρυφιστικές τελετές, έδωσε ο πατέρας της τετράχρονης Μαρίας Πρίντεζη, η οποία χάθηκε την Κυριακή στον Σκαραμαγκά και βρέθηκε μετά από περίπου 20 ώρες.

Οι γονείς της Μαρίας Πρίντεζη αρνήθηκαν κατηγορηματικά ότι συμμετείχαν σε αποκρυφιστικές τελετές με τον πατέρα να λέει «δεν έχω κατηγορηθεί ποτέ μου και για τίποτα. Θ κάνω μηνύσεις όπου πρέπει».

Ο συνήγορος του ζευγαριού από την πλευρά του σημείωσε: «αυτό που συνέβη σ’ αυτούς τους γονείς θα μπορούσε να συμβεί σε όλους μας. Για ένα λεπτό έχασαν τη Μαρία Πρίντεζη. Κινητοποιήθηκαν αμέσως πήγαν στην αστυνομία. Μαζεύτηκαν 200 άτομα και όργωσαν την περιοχή. Αποκλείεται να έφυγε μόνη της και να έκανε 4 χλμ., κάποιος την πήρε και την πήγε στο σημείο εκείνο. Οι γονείς είναι Χριστιανοί, ακολούθησαν και τον επιτάφιο».

Ο πατέρας πάντως υποστηρίζει τη γραμμή του παππού της οικογένειας ότι κάποιος άρπαξε το παιδί αφού όπως είπε δεν μπορεί να περπάτησε τέσσερα χιλιόμετρα μόνο του. Όπως είπε ο ίδιος «χάσαμε το παιδί μέσα σε δυο λεπτά μέσα στα μάτια μας και αμέσως σηκώσαμε όλο τον κόσμο για έρευνες. 200 άνθρωποι συμμετείχαμε στις έρευνες, τέσσερα σκυλιά, ενώ εγώ ο ίδιος πήγα αμέσως στην αστυνομία και δήλωσα εξαφάνιση».

Η εισαγγελέας πάντως δεν έχει δώσει το πράσινο φως για να βγει το παιδί από το Αγία Σοφία αφού αναμένει να ολοκληρωθεί ο φάκελος με τις παιδοψυχιατρικές πραγματογνωμοσύνες αλλά και το πόρισμα του κοινωνικού λειτουργού.

Διαβάστε ποια η εμπλοκή των γονιών της Μαρίας Πρίντεζη με Χρυσή Αυγή και σατανισμό.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.