Σφάζονται η σύζυγος και τα παιδιά του Βαρδή: Γιατί στα δικαστήρια

Γιατί σέρνονται στα δικαστήρια η σύζυγος και τα παιδιά του Αντώνη Βαρδη;

Στα «μαχαίρια» είναι η σύζυγος του Αντώνη Βαρδή και τα παιδιά του, σχεδόν δύο χρόνια μετά το θάνατό του.

Η Φιλοθέη Μωβ υπέβαλε ασφαλιστικά μέτρα και μήνυση εναντίον της Καλλιστώς και του Γιάννη Βαρδή, καθώς, όπως λέει, την κλείδωσαν έξω από το σπίτι, στην Παιανία, στο οποίο έμεναν όλοι μαζί!

Τα παιδιά του αείμνηστου καλλιτέχνη και η επί 13 χρόνια σύντροφός του, με την οποία παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο λίγο πριν φύγει από τη ζωή, ζούσαν σαν οικογένεια και ήταν μία γροθιά όταν επήλθε στο μοιραίο.

Στις 16 του περασμένου Φλεβάρη, η Φιλοθέη κατάθεσε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της Καλλιστώς και του Γιάννη, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Tatiana Live». Όπως υποστηρίζει η ίδια, στις 4 του ίδιου μήνα, έφυγε από το σπίτι για να πάει να αγοράσει τροφή για τους σκύλους τους και, όταν επέστρεψε, την είχαν κλειδώσει απ’ έξω, αλλάζοντας τις κλειδαριές.

Σύμφωνα με τη σύζυγο του Βαρδή, Φιλοθέη, σε επικοινωνία που είχε με τον Γιάννη Βαρδή, την ενημέρωσε πως άλλαξαν τις κλειδαριές με αφορμή έναν τραπεζικό λογαριασμό στη Βουλγαρία, στο όνομα του πατέρα του και του ίδιου, από τον οποίο προσπάθησε ανεπιτυχώς να πάρει χρήματα. Η ίδια αρνήθηκε κάθε ανάμειξη, ενώ εκείνος της ζήτησε να υπογράψει ένα συμβολαιογραφικό έγγραφο το οποίο ορίζει πως παραιτείται από κάθε αξίωση από τραπεζικό λογαριασμό που είναι στο όνομα του Αντώνη Βαρδή, προκειμένου να την αφήσει να μπει στο σπίτι.

Όπως υποστηρίζει η σύζυγος του αείμνηστου καλλιτέχνη, από εκείνη τη στιγμή άρχισε ένας πραγματικός Γολγοθάς. Αναγκάστηκε να μείνει, μαζί με το παιδί της και χωρίς να έχει πάρει τα προσωπικά της αντικείμενα, σε φιλικό σπίτι, ενώ επέστρεψε στο σπίτι, το οποίο με βάση τη διαθήκη του Αντώνη Βαρδή ανήκει στα παιδιά του.

Λόγω και της αποχής των δικηγόρων, οι δύο πλευρές βρήκαν μία εξωδικαστική χρυσή τομή και επετράπη στη χήρα του αείμνηστου καλλιτέχνη να πάει στο σπίτι και να πάρει τα πράγματά της. Συγκεκριμένα, η Φιλοθέη βρέθηκε στο σπίτι πέντε φορές, για δύο – τρεις ώρες τη φορά και παρουσία, πάντα, των δικηγόρων και των δύο πλευρών…

Την Μεγάλη Τετάρτη κατατέθηκε και μήνυση εναντίον των δύο παιδιών του Αντώνη Βαρδή και οι δύο πλευρές θα βρεθούν στα δικαστήρια.

Διαβάστε τι αποκάλυψε η κόρη του Βαρδή για τον θάνατό του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.