Νεκτάριος Μουλατσιώτης: Ο παπαροκάς έγινε “Άγιος” και κάνει θαύματα. Αποκαλύψεις

Ποιες οι αποκαλύψεις για τον Νεκτάριο Μουλατσιώτη, ευρέως γνωστός και ως παπαροκά;

Μια μεγάλη αποκάλυψη που σίγουρα θα συζητηθεί κάνει η καθημερινή εφημερίδα Freddo.

Ο γνωστός σε όλους παπαροκάς και κατά κόσμον, Νεκτάριος Μουλατσιώτης έκανε “στροφή”, άφησε το τραγούδι και τώρα κάνει… θαύματα.

Στο τρίτο κεφάλαιο στη βιογραφία του με τίτλο “όταν ο ουρανός μιλά” ο γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης, μιλά για όλα τα θαύματα που έχουν γίνει.

Διαβάστε τις αποκαλύψεις για τον παπαροκά Νεκτάριο Μουλατσιώτη στη Fraddo που κυκλοφορεί.

Ποιος είναι ο παπαροκάς Νεκτάριος Μουλατσιώτης:

«Έμαθα ελεύθερος να ζω». Αυτός ήταν ο τίτλος του πρώτου cd των «παπαροκάδων». Το συγκρότημα από την Ιερά Μονή Αυγουστίνου Ιππώνος και Σεραφείμ μπορεί πλέον να μην δημιουργεί τραγούδια, αλλά τα τραγούδια τους, σύμφωνα με τον πατέρα Νεκτάριο Μουλατσιώτη, αποδείχτηκαν προφητικά.

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής βρέθηκε τυχαία στο μοναστήρι και μαγεύτηκε από την ομορφιά της περιοχής. Και γι’ αυτό αποφάσισε να μείνει στο Τρίκορφο Φωκίδας.

Έτσι, μετά την εκλογή του Μακαριστού πλέον Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλου, και στο πλαίσιο του ανοίγματος που ο Μακαριστός Χριστόδουλος έκανε προς τη νεολαία, δημιουργήθηκαν οι «Παπαροκάδες».

Η προσπάθεια αυτή της εκκλησίας είχε αποδώσει καρπούς αφού πολλοί νέοι ήρθαν πιο κοντά τους. Κάποιοι όμως τους επέκριναν. Έλεγαν ότι δεν μπορούν να τραγουδούν και να συμμετάσχουν σε εκπομπές άνθρωποι που υπηρετούν το Θεό. Ο πατήρ Νεκτάριος Μουλατσιώτης όμως είχε μία απάντηση για κάθε τι που τους καταλόγιζαν.

Το συγκρότημα έγινε γνωστό, τα τραγούδια τους το ίδιο αλλά οι «Παπαροκάδες» πλέον δεν υπάρχουν. Υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν μάλιστα τον πατέρα Παντελεήμονα, τον τραγουδιστή του συγκροτήματος, να έχει βγάλει τα ράσα και να επιθυμεί να ακολουθήσει σόλο καριέρα. Όμως, ο πατήρ Νεκτάριος Μουλατσιώτης λέει στο newsbeast.gr ότι είχε ακούσει ότι είχε πάει σε τρία με τέσσερα μοναστήρια μέχρι που έχασε τα ίχνη του.

Σήμερα, ο γέροντας που ήταν κατά κάποιο τρόπο ο αρχηγός του συγκροτήματος, συνεχίζει τη μοναχική ζωή. Βρίσκεται στο μοναστήρι το οποίο έχει 15 μοναχούς και λυπάται για την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας. Αναφέρει ότι οι επισκέπτες της Ιεράς Μονής του μιλούν με τα χειρότερα λόγια για τους πολιτικούς. «Τους αποκαλούν ευθέως κλέφτες και απατεώνες. Είναι εκείνοι που έφεραν την Ελλάδα σε αυτό το σημείο» αναφέρει ο γέροντας στο newsbeast.gr.

Ο γέροντας όμως σε συζητήσεις που έχει με τον κόσμο που επισκέπτεται το μοναστήρι λέει ότι τα τραγούδια του συγκροτήματος έχουν αποδειχτεί προφητικά αφού περιγράφουν τα ευτράπελα που συμβαίνουν στην Ελλάδα. Τονίζει ότι δεν υπάρχει λόγος αυτή τη στιγμή να γράψουν κάποιο τραγούδι, αλλά αν χρειαστεί, είναι έτοιμοι να το ξανακάνουν.

Δείτε πώς είναι σήμερα ο παπαροκάς που πέταξε τα ράσα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.