Ο Εθνικός ύμνος της Ελλάδας στο Ρίο 2016 και η απάντηση Κορακάκη στον Τσίπρα [video]

Δείτε την Άννα Κορακάκη να ξεσπά σε κλάματα στην ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου της Ελλάδας στο Ρίο 2016 και τι απάντησε στο tweet Τσίπρα.

Η αθλήτρια από τη Δράμα Άννα Κορακάκη έκλεισε όλους τους Έλληνες σπίτι, να την παρακολουθούν να κερδίζει όλες τις αντιπάλους και να ανεβαίνει στο υψηλότερο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων.

Το βίντεο της απονομής, όπου ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος συγκίνησε όλους τους Έλληνες.

O Εθνικός ύμνος της Ελλάδας ακούστηκε ξανά σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά από 12 χρόνια, καθώς τελευταία φορά που πήραμε Χρυσό μετάλλιο ήταν στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004.

Η Άννα Κορακάκη έδωσε τη μάχη στο άθλημα της σκοποβολής και κατέκτησε την πρώτη θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016. Το κορίτσι από τη Δράμα σκόρπισε χαμόγελα σε όλη την Ελλάδα και κατάφερε να “αναγκάσει” του Βραζιλιάνους να σημάνουν τον Εθνικό μας Ύμνο, καθώς η ελληνική σημαία ανέβαινε στο πιο υψηλό σημείο του βάθρου.

Το 20χρονο κορίτσι που προπονήθηκε σκληρά και χωρίς την απαιτούμενη βοήθεια της πολιτείας, δάκρυσε την ώρα που φορώντας το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, άκουγε τον ελληνικό ύμνο.

Συγκινητικές στιγμές στο Ρίο όταν η Άννα Κορακάκη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη σκοποβολή και ο εθνικός μας ύμνος ταξίδευσε σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μετά από έναν τελικό – θρίλερ, η 20χρονη φοιτήτρια από τη Δράμα κατάφερε να επικρατήσει της γερμανίδας Monika Karsch στον τελικό των 25 μέτρων με πιστόλι.

Ενδεικτικό είναι πως η Άννα Κορακάκη ξεκίνησε με ένα “σαρωτικό” 6-0 και ήθελε μόνο ένα πόντο για να φέρει το χρυσό στην Ελλάδα! Η γερμανίδα αντέδρασε, μείωσε, όμως η καλή της προσπάθεια δεν ήταν αρκετή για να στερήσει το όνειρο από την Άννα!

Στο τέλος ήταν και πάλι εύστοχη και βρέθηκε να χοροδπηδά σαν μικρό παιδί από την χαρά της για το δεύτερο μετάλλιό της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Δείτε το βίντεο με την Άννα Κορακάκη και τον Εθνικό ύμνο της Ελλάδας στο Ρίο 2016:

H χρυσή Ολυμπιονίκης δέχτηκε όπως γίνεται κάθε φορά μπαράζ συγχαρητηρίων μετά το θρίαμβο. Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία της χώρας έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια στη νεαρή αθλήτρια της σκοποβολής και να εκφράσει υπερηφάνεια για τη νίκη.

«Οι σπουδαίες ικανότητες και η επιμονή σου, σε οδήγησαν στην κορυφή! Θερμά συγχαρητήρια, ‘Αννα!», αναφέρει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτηση του στο twitter για το χρυσό μετάλλιο της Άννας Κορακάκη.

Αυτό το μήνυμα ήταν το μοναδικό στο οποίο απάντησε η ελληνίδα αθλήτρια για την οποία από χθες γράφονται διθύραμβοι:

Διαβάστε γιατί κατεδάφισαν την κατασκευή που έκανε προπονήσεις η Άννα Κορακάκη στη Δράμα και τι έκανε έξαλλη τη μητέρα της Άννας Κορακάκη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.