Aντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ – Στη φόρα το προγαμιαίο συμβόλαιο: Τι προβλέπει, ποιος κλαίει με μαύρο δάκρυ

Tι προβλέπει το προγαμιαίο συμβόλαιο για Τζολί-Πιτ;

Ο πόλεμος Τζολί – Πιτ θα γίνει για την επιμέλεια των παιδιών τους και όχι για την περιουσία τους, όπως προκύπτει από τις νέες πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, όπως δημοσιεύει το thetoc.gr.

Το ζευγάρι Τζολί-Πιτ το οποίο γιόρτασε δύο χρόνια γάμου λίγο πριν το διαζύγιο, έχει υπογράψει ένα ισχυρό προγαμιαίο συμβόλαιο που προβλέπει με κάθε λεπτομέρεια το πώς θα διαιρεθεί η τεράστια περιουσία τους που αγγίζει τα 400 εκατ. δολάρια, σε περίπτωση διαζυγίου.

Οπως αναφέρει το TMZ, το οποίο ανακοίνωσε πρώτο την είδηση – βόμβα του χωρισμού τους, υποστηρίζει ότι λίγο πριν παντρευτούν, Τζολί Πιτ υπέγραψαν ένα συμβόλαιο που δεν «σπάει» με τίποτα.

Ο Μπραντ έχει μεγαλύτερη περιουσία από την Αντζελίνα

Οι Μπραντζελίνα έχουν συνολικά 12 ακίνητα τα οποία απέκτησαν είτε πριν παντρευτούν, είτε πριν καν αρχίσουν καν να βγαίνουν.

Τα επτά από αυτά ανήκουν στον Πιτ και τα δύο στην Αντζελίνα. Υπάρχουν ακόμα 3 ακίνητα τα οποία αγόρασαν πριν παντρευτούν το 2014.

Αυτά τα 3 αυτά σπίτια, περιλαμβάνουν έναν αμπελώνα στη Γαλλία (εκεί όπου έγινε και ο γάμος τους), μια έπαυλη στη Νέα Ορλεάνη και ένα διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, ωστόσο δεν είναι γνωστό πώς θα χωριστούν. Το σίγουρο είναι πως όλα προσυμφωνημένα.

Ολα δείχνουν ότι ο πόλεμος ανάμεσά τους θα γίνει για την επιμέλεια των παιδιών, αφού ο Μπραντ θα αγωνιστεί σκληρά για τη φυσική επιμέλεια των 6 παιδιών του.

Η Αντζελίνα από την πλευρά της διεκδικεί την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών.

Διαβάστε ποιον ήθελε να παντρευτεί η Τζολί και χώρισε τον Μπραντ Πιτ.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.