Βόμβα για Κοντομηνά-Λαζοπουλο: Τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Τι πραγματικά τρέχει με Λαζόπουλο – Κοντομηνά πίσω από τα φανερά χαμόγελα;

Για μια φιλία που ράγισε κάνουν λόγο όσοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για την δύσκολη φάση που περνά η σχέση του Κοντομηνά με τον Λαζόπουλο.

Δύσκολες ώρες για τις άλλοτε άριστες σχέσεις Κοντομηνά – Λαζόπουλου.

Ο Λαζόπουλος είχε συνηθίσει το κοινό του να εμφανίζεται εκτάκτως με το Τσαντίρι του κάθε φορά που οι πολιτικές εξελίξεις ευνοούσαν το δηλητηριώδες χιούμορ του καλλιτέχνη. Περιέργως σ΄αυτή τη συγκυρία που κυριαρχούν τα βοσκοτόπια του Καλογρίτσα και η κυβέρνηση Τσίπρα βρίσκεται στα σχοινιά ο Λαζόπουλος είναι εξαφανισμένος.

Μόλις σήμερα ο Βηματοδότης παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον κουίζ που φωτογραφίζει την σχέση Κοντομηνά-Λαζόπουλου:

“Ποια εκπομπή σε κανάλι που δεν πήρε άδεια στοίχιζε 160.000 ευρώ το επεισόδιο; Και τώρα καναλάρχης και εκπομπάρχης βρίσκονται στα μαχαίρια, γιατί ο πρώτος θεωρεί ότι ο δεύτερος τον ξεγέλασε και ήθελε να του πάρει το κανάλι;

Να προσθέσω εδώ ότι πριν από τις περικοπές που έγιναν στο συγκεκριμένο κανάλι ο εν λόγω εκπομπάρχης εισέπραττε 220.000 ευρώ ανά επεισόδιο (για να διασκεδάζει τον κόσμο με τις γνωστές του μεθόδους).”

Το άρθρο προφανώς φωτογραφίζει τη συμφωνία Λαζόπουλου – Καλογρίτσα προκειμένου να του παραδώσει ο Κοντομηνάς τον ALPHA, κάτι στο οποίο αντέδρασε σφόδρα ο επιχειρηματίας.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίος ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει το δελτίο του ALPHA στον Καλογρίτσα. Σήμερα μόνο αφιέρωσε τουλάχιστον 30 λεπτά σε αυτόν και τα σχετικά σκάνδαλα.

Κοντομηνάς σε Λαζόπουλο: «Να πας να γ**ηθείς παλιό πουσ**ρα

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.