Έφτασε ο ανασχηματισμός: Ποιοι αντικαθιστούν Παππά-Γεροβασίλη. Ονόματα

Ποιο το νέο όνομα που αντικαθιστά Παππά-Γεροβασίλη στον επερχόμενο ανασχηματισμό;

Ανασχηματισμός προ των πυλών.

Οι πληροφορίες από το Μαξίμου και την Κουμουνδούρου φέρουν τον κ. Τσίπρα να είναι αποφασισμένο για νέο «ανακάτεμα της τράπουλας».

Στις προθέσεις του πρωθυπουργού φέρεται να περιλαμβάνεται η αξιοποίηση νέων σε ηλικία και κυρίως «άφθαρτων» προσώπων του, από το κομματικό επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αποκλείεται επίσης και η ανάθεση χαρτοφυλακίων σε στελέχη του ευρύτερου πολιτικού φάσματος που συνεργάζονται με το ΣΥΡΙΖΑ, όπως λ.χ. ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης αλλά και η πρώην υπουργός και γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Ωστόσο οι πληροφορίες της τελευταίας στιγμής για τον ανασχηματισμό θέλουν τον Αλέξη Τσίπρα να σκέφτεται να αναβαθμίσει τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Δεν αποκλείεται μάλιστα ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού να αναλάβει το υπουργείο Επικρατείας, σε περίπτωση που ο Νίκος Παππάς μετακινηθεί στο Ανάπτυξης.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος «παίζει» επίσης για τη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου, αν η Ολγα Γεροβασίλη μετακινηθεί στο Υγείας.

Επιπλέον στο Μαξίμου σκέφτονται να αναβαθμίσουν σε υφυπουργό τον γενικό γραμματέα για την πάταξη της διαφθοράς, Γ. Βασιλειάδη.

Διαβάστε πότε θα κάνει τον ανασχηματισμό ο Τσίπρας.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.