Γιος Γερολυμάτου: Τι είπε για εκβιασμούς στην απολογία του, τι αποφάσισε ο ανακριτής

Ποια η απολογία του γιου του τραγουδιστή, Γερολυμάτου για τους εκβιασμούς και ποια η απόφαση του ανακριτή;

Την οποιαδήποτε συμμετοχή του στο κύκλωμα εκβίασης μεσιτών, εργολάβων και κατασκευαστών αρνήθηκε ο γιος του γνωστού τραγουδιστή, Γιώργου Γερολυμάτου, κατά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή.

Μετά την απολογία του, ο 46χρονος ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, Αλέξανδρος Γερολυματος, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και χρηματική εγγύηση 3 χιλιάδων ευρώ, αφέθηκε ο 69χρονος μεσίτης πεθερός του, ο οποίος φέρεται να είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή στην υπόθεση με τους εκβιασμούς.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο τρίτος κατηγορούμενος για τους εκβιασμούς, στον οποίο αποδίδεται και η έκρηξη που έγινε στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς μετά την τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση αφορά εκβιάσεις και απειλές για ποσό ύψους 11.000 ευρώ, από το οποίο, αποδεικτικά στοιχεία φαίνεται να υπάρχουν μόνο για 4.000 ευρώ.

Ωστόσο, ο πατέρας του, ο Γιώργος Γερολυμάτος, ο οποίος μίλησε σε εκπομπή κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση του γιου του.

«Με έχει πειράξει όλη αυτή η ιστορία, όπως κάθε πατέρα ή μάνα. Είναι ο γιος μου από τον πρώτο μου γάμο και έχει το δικό του σπίτι. Ξέρω πολύ καλά τον χαρακτήρα του και τι άνθρωπος είναι.

45 χρόνια είμαι στη νύχτα, πέρασα αλώβητος από ναρκωτικά, μπράβους για να έχω καθάριο το όνομά μου και να μη μπορεί κανείς να μου προσάψει τίποτα.

Σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωσε και ο γιος μου. Είμαι σίγουρος ότι είναι οικογενειάρχης και θα λάμψει η δικαιοσύνη και θα πάνε όλα καλά.

Είμαι σίγουρος ότι είναι κατά λάθος εμπλεκόμενος, θα πάνε όλα καλά και πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν αισίως», ανέφερε στην επικοινωνία του με την εκπομπή του Epsilon o Γερολυμάτος.

Στη συνέχεια εξήγησε πώς το έμαθε ο αγαπημένος τραγουδιστής και φρόντισε να επισημάνει: «Αν δεν ήταν γιος του Γιώργου του Γερολυμάτου δεν θα είχε πάρει δημοσιότητα το θέμα αυτό».

Διαβάστε ποιες οι δηλώσεις του Γιώργου Γερολυμάτου για τον γιο του που φέρεται να εμπλέκεται σε εκβιασμούς.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.