Βόμβα: Ποιον γνωστό Δήμαρχο συνέλαβαν, ποιος ο απίστευτος λόγος. Σάλος

Ποιον γνωστό δήμαρχο συνέλαβαν και για ποιον λόγο;

Τον Δήμαρχο της Ροδόπης Ιάσμου Καδή Ισμέτ συνέλαβαν αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης.

Σε βάρος του δημάρχου Ισμέτ σχηματίστηκε δικογραφία περί χρήση του υπηρεσιακού αυτοκινήτου για ξένους προς τα δημαρχιακά καθήκοντά του σκοπούς, ενώ μετά τη σχετική διαδικασία αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος, όπως αναφέρει το inkomotini.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δήμαρχος Ισμέτ συνελήφθη ενώ οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα εκτός των ορίων του δήμου, χωρίς σχετικό δελτίο κίνησης ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονταν τα παιδιά του τα οποία μετέφερε στο σχολείο.

Σύφωνα με μαρτυρίες ο Δήμαρχος ακολουθεί παγίως την τακτική να χρησιμοποιεί το υπηρεσιακό όχημα για την εξυπηρέτηση ιδιωτικών του υποθέσεων και προσωπικών του δραστηριοτήτων.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι Δήμαρχος της Ροδόπης Ισμέτ υποστηρίζει πως για τη χρήση του υπηρεσιακού οχήματος έχει την απαιτούμενη άδεια από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης.

Οι δημότες ωστόσο καταγγέλλουν ότι η άδεια αφορά την χρήση του αυτοκινήτου μόνο εντός των ορίων του δήμου και υπό την προϋπόθεση ότι ο μοναδικός επιβάτης σε αυτό να είναι ο Δήμαρχος.

Διαβάστε πόσα χρόνια φυλακή για τον πρώην υπουργό Παπαντωνίου και τη σύζυγο του.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.