Τσίρκο η ΝΔ: Κατεβάζουν Ελεονώρα Μελέτη στην… Ποιος της έκανε πρόταση. Σφάζονται στα πόδια της

Ποιος έκανε πρόταση στην Ελεονόρα Μελέτη να κατέβει στις εκλογές μαζί με την ΝΔ;

Πώς συνδέεται η Ελεονόρα Μελέτη, η ΝΔ, το Survivor και ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Κατά έναν παράδοξο και λιγάκι στερούμενο σοβαρότητας τρόπο, συνδέονται. Όλα ξεκίνησαν από κάποια σχόλια της γνωστής τηλεπερσόνας -η οποία τώρα δεν εμφανίζεται στην τηλεόραση- στον λογαριασμό της στο Twitter σχετικά με το τηλεπαιχνίδι Survivor.

Οι… συμβουλές της περί ψήφου σε παίκτες του Survivor, εξελίχθηκε σε σχόλια υπέρ της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον οποίο η Μελέτη είπε ότι θα ψηφίσει στις εκλογές.

Για να μη μας βρει… άλλο κακό σε αυτή τη χώρα μάλιστα, η Μελέτη σύστησε «Όχι ΣΥΡΙΖΑ».

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο από τον άνθρωπο που χρησιμοποιεί το twitter πιο πολύ και από τον Ντόναλντ Τραμπ, τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος βλέποντας υποστηρικτές του κόμματός του, έσπευσε να κάνει retweet το ποστάρισμα της Μελέτη.

Μία τέτοια στήριξη φυσικά δεν θα μπορούσε να πάει χαμένη, αφού στις εκλογές που τόσο ονειρεύονται στη ΝΔ υπάρχουν σκέψεις για συμμετοχή της γνωστής παρουσιάστριας στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

Κι αν όχι στις εθνικές εκλογές, σίγουρα στις αυτοδιοικητικές του 2019, αφού όπως γράφει το piraeus press, ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά και πεθερός του Βουλευτή της ΝΔ Α’ Πειραιά, Κώστα Κατσαφάδου, Βασίλης Μιχαλολιάκος, επιθυμεί διακαώς να εντάξει τη γνωστή τηλεπαρουσιάστρια στο ψηφοδέλτιο της Α’ Πειραιά με τη ΝΔ, κάτι που είχε επιχειρήσει και στις δημοτικές εκλογές, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Γιατί μπορεί οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας να μην είναι πολύ ξεκάθαρες στο ευρύ κοινό -ή τουλάχιστον να τις καταθέτει μόνο εκτός χώρας- αλλά μία γκλαμουριά με ολίγη από tv, είναι πάντα απαραίτητη.

Διαβάστε ποιες οι αντιδράσεις στον Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή κατεβάζει τον Φουρθιώτη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.