Ραγδαίες εξελίξεις εξαφάνισης 29χρονης, Μενίδι: “Ψάξτε την στο… Εκεί την έριξαν” Την χτυπούσε ο…

Ποιες οι απίστευτες εξελίξεις για την εξαφάνιση της 29χρονης Γιάννας από το Μενίδι;

Πολλά ερωτηματικά προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής το αποκαλυπτικό άρθρο του tromaktiko, που ανέτρεψε τις έως τώρα θεωρίες περί εγκατάλειψης της οικίας της 29χρονης μητέρας των τριών ανήλικων παιδιών από το Μενίδι, αφού η εξαφανισμένη γυναίκα φαίνεται ότι ήταν θύμα κακοποίησης από τον σύζυγό της.

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν είναι συγκλονιστικές.

“Ψάξτε την Ιωάννα στο υδραγωγείο. Εκεί την έριξαν…”

Το υδραγωγείο του Μόρνου βρίσκεται μόλις 1 χλμ. μακριά από το σπίτι της 29χρονης Γιάννας Χατζημανωλάκη. Είναι το σημείο που θα έπρεπε να ελεγχθεί πρώτο με μέριμνα της ΕΥΔΑΠ και των Αρχών.

Το υδραγωγείο καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του βουνού.

Σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ το υδραγωγείο Μόρνου έχει μήκος 188 χλμ., λειτουργεί με βαρύτητα και μεταφέρει το νερό από τον ταμιευτήρα Μόρνου στις 3 Μονάδες Επεξεργασίας Νερού Γαλατσίου, Αχαρνών και Ασπροπύργου.

Αποτελείται από 15 σήραγγες συνολικού μήκους 71 χλμ., 12 σίφωνες συνολικού μήκους 7 χλμ. και 15 διώρυγες συνολικού μήκους 110 χλμ.

Μιλάμε για μια τεράστια απόσταση που θα πρέπει να ερευνηθεί άμεσα και εξονυχιστικά, αφού πολλοί γνωρίζοντες την περιοχή φωνάζουν ξεκάθαρα: “Ψάξτε την Ιωάννα στο υδραγωγείο του Μόρνου. Εκεί την έριξαν…”

Διαβάστε ποιος ο απίστευτος λόγος που ο πατέρας της 6χρονης Στέλλας την σκότωσε.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.