Οριστικό τέλος η Σπυροπούλου από τον Alpha: Γιατί παίρνει πόδι από τον σταθμό. Παρασκήνιο

Γιατί φεύγει από τον Alpha η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν και το τελευταίο για την εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» στον Alpha, η οποία έριξε οριστικά αυλαία.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες το κόστος της εκπομπής σε συνδυασμό με τις χαμηλές τηλεθεάσεις, έκαναν τα στελέχη του καναλιού να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο της παρουσιάστριας, Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Το «διαζύγιο» της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με το κανάλι της Κάντζας είναι οριστικό, οπότε αν θέλει να συνεχίσει την πορεία της στην τηλεόραση θα πρέπει να αναζητήσει άλλη… στέγη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimes.gr, ο Alpha ήταν εδώ και καιρό απογοητευμένος από τα ποσοστά τηλεθέασης της Σπυροπούλου, με την ίδια να φαίνεται αδρανής και “βολεμένη” στο συμβόλαιό της και να μην ενδιαφέρεται να κάνει τονωτικές ενέσεις στην εκπομπή.

Απ’ ότι φαίνεται, η φετινή χρονιά και μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πριν λίγους μήνες, δεν είναι η χρονιά της παρουσιάστριας η οποία την Κυριακή αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό εμφανώς συγκινημένη λέγοντας,«ευχαριστώ τους ανθρώπους που πίστεψαν σε μένα,εύχομαι να τα ξαναπούμε».

Διαβάστε γιατί φεύγει από τον Alpha ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.