Νέα στοιχεία σοκ για γονείς, Κρήτη: Ποιο το τραγικό μυστικό 35χρονου πατέρα που πνίγηκε για τα παιδιά του

Ποιο το μυστικό του πατέρα από την Κρήτη που πνίγηκε για να σώσει τα παιδιά του;

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η οικογενειακή τραγωδία στο Ρέθυμνο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Σύμφωνα με μαρτυρία του Μανώλη Κατσαμά, εργαζόμενου σε ταβέρνα του Γεροποτάμου, ο οποίος μίλησε στην ΕΡΤ Ηρακλείου, ο 35χρονος Βενιζέλος Στρατάκης ο πατέρας βούτηξε με αυτοθυσία στη θάλασσα για να σώσει τα παιδιά του, ενώ ο ίδιος δεν γνώριζε κολύμπι.

Όταν αντιλήφθηκε ότι τα δύο παιδιά κινδύνευαν να πνιγούν, ο 35χρονος πατέρας από την Κρήτη δεν δίστασε στιγμή και έπεσε με τα ρούχα στη θάλασσα.

Ο ίδιος, όσο και η 35χρονη γυναίκα του Κατερίνα Καναβάκη, που επίσης βούτηξε για να σώσει τα παιδιά, παρασύρθηκαν από τα ρεύματα και δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τη θάλασσα.

Τα δύο παιδάκια τους, έβγαλαν τελικά σώα λουόμενοι και εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις στην περιοχή, που έσπευσαν να βοηθήσουν.

Ο τραγικός επίλογος της απίστευτης οικογενειακής τραγωδίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, θα γραφτεί με τις κηδείες των θυμάτων, που θα ταφούν στους τόπους καταγωγής τους.

Η κηδεία του Βενιζέλου Στρατάκη θα τελεστεί σήμερα, στις 6 το απόγευμα και της Κατερίνας Καναβάκη στις 10 το πρωί της Πέμπτης (17/8).

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.