Ανατροπή για δολοφονία στην Κύπρο: Ποιος ο 23χρονος δολοφόνος “Εγώ τους μαχαίρωσα”. Ποιος ο λόγος, ποιος είναι

Ποιος ο 23χρονος δολοφόνος του ζευγαριού από την Κύπρο;

Ενώπιον του δικαστηρίου οδηγήθηκαν το πρωί του Σαββάτου, ο 23χρονος αδελφός και η 21χρονη σύντροφος του 33χρονου που συνελήφθη τις προηγούμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο 23χρονος παραδέχθηκε την ενοχή του για τον φόνο του ζεύγους στον Στρόβολο. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος ετεροθαλής αδερφός του 33χρονου συλληφθέντος, είπε ενώπιον του δικαστηρίου: «Εγώ τους μαχαίρωσα».

Βρέθηκαν το όπλο και τα ρούχα του δράστη

Νωρίτερα την Παρασκευή, είχε γίνει γνωστό πως η Αστυνομία μετά από υπόδειξη του 33χρονου που έχει συλληφθεί, εντόπισε τα ρούχα του δράστη και το φονικό όπλο – μαχαίρι. Εντοπίστηκαν σε χώρο στο πατρικό του σπίτι στην Αγλαντζιά.

Tο χρονικό της τραγωδίας

Στη 01.30 περίπου τα ξημερώματα της Πέμπτης 19 Απριλίου, δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι του ζευγαριού καθηγητών στον Στρόβολο και τους δολοφόνησαν με μαχαίρι την ώρα που κοιμόντουσαν στο υπνοδωμάτιό τους στον Στρόβολο.

Μάρτυρας του φρικιαστικού εγκλήματος ο 15χρονος γιος της οικογένειας, τον οποίο οι δράστες κλείδωσαν στο υπόγειο. Οι δράστες φέρονται να είπαν στο παιδί να μην φοβάται και δεν θα το πείραζαν. Ο ανήλικος κατάφερε να ξεφύγει και να μεταβεί σε σπίτι γειτόνων από όπου ειδοποίησε τις αρχές.

Τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων της Αστυνομίας δεν έδειξαν παραβίαση των εισόδων της οικίας. Τα θύματα βρέθηκαν σε μια λίμνη αίματος στο δάπεδο του υπνοδωματίου τους.

Οι νεκροψίες στις σορούς των δύο θυμάτων έδειξαν ότι δέχθηκαν περί τις 40 μαχαιριές.

O άτυχος 60χρονος έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό, μέχρι τα πόδια, ενώ η γυναίκα έφερε 10 μαχαιριές κυρίως στο λαιμό και το θώρακα. Αιτία θανάτου είναι το αιμορραγικό σοκ από πολλαπλά θλαστικά τραύματα, από νύσσον και τέμνον όργανο.

Το κίνητρο πίσω από τη στυγερή δολοφονία δε φαίνεται να είναι η ληστεία, με την ιατροδικαστή να επισημαίνει ότι τα πολλαπλά τραύματα που φέρει ειδικά ο 60χρονος δείχνουν μίσος από τον δράστη και φανερώνουν πως δεν πρόκειται για έγκλημα της στιγμής που προέκυψε μετά από κάποιο καβγά.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.