Αποκλειστικό: Φρειδερίκη Καρζή, Δολοφονία Μάνδρα. Οργιάζουν οι φήμες, εμπλέκεται ο σύζυγος Χρήστος Γιάλιας;

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της Φρειδερίκης Καρζή στη Μάνδρα Αττικής.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Μάνδρας από την εν ψυχρώ δολοφονία της 51χρονης Φρειδερίκης Καρζή.

Η Φρειδερίκη Καρζή δολοφονήθηκε στην αυλή του σπιτιού της, στις 5.20 τα ξημερώματα, όταν της επιτέθηκαν με όπλο άγνωστοι άνδρες, που της είχαν στήσει ενέδρα θανάτου, κρυμμένοι στην πυλωτή του σπιτιού της.

Η άτυχη 51χρονη Φρειδερίκη Καρζή -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του fimes.gr- ήταν μητέρα δύο αγοριών, που είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον πρώην μεγαλοπαράγοντα του ΑΟΤ και “σκληρό” επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά.

Οι δύο τους χώρισαν πριν από 17 χρόνια και προσπάθησαν να κρατήσουν τυπικές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Τις τελευταίες ώρες κι ενώ στη Μάνδρα επικρατεί πανικός μετά την άγρια δολοφονία της Φρειδερίκης Καρζή, υπάρχει έντονη φημολογία για εμπλοκή του συζύγου της, Χρήστου Γιαλιά.

Αποτέλεσε το εξιλαστήριο θύμα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών ή μήπως κρύβεται κάτι χειρότερο πίσω από τη δολοφονία της Φρειδερίκης Καρζή;

Υπενθυμίζεται, πως ο Χρήστος Γιαλιάς είχε μπλεξίματα με τον νόμο κατά το παρελθόν, ενώ κανείς δεν ξεχνά και την ατάκα του τότε δικηγόρου του, Αλέξη Κούγια “Τον έσωσα γιατί θα σάπιζε στη φυλακή”.

Πάντως, οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται ενώ στο στόχαστρο βρίσκεται σχεδόν κατ αποκλειστικότητα -όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ του fimes.gr- το οικογενειακό περιβάλλον της Φρειδερίκης Καρζή χωρίς βέβαια να αποκλείεται και το έγκλημα πάθους.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς ενεργό link στο άρθρο-πηγή Fimes.gr.

Διαβάστε γιατί θεωρούν τη δολοφονία της Φρειδερίκης Καρζή έγκλημα πάθους.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.