Παντελίδης: Το υλικό από τις κάμερες της λέσχης λύνει το μυστήριο. Εξελίξεις

Τι δείχνουν οι κάμερες της λέσχης για το μοιραίο βράδυ του Παντελή Παντελίδη;

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με τον Παντελίδη και την παρέα του να τζογάρουν στην παράνομη λέσχη, από όπου ξεκίνησε και το ραντεβού του θανάτου του τραγουδιστή.

Τα ύποπτα σημεία στις καταθέσεις των δύο γυναικών και συνεπιβατών του Παντελή Παντελίδη για το μοιραίο πρωινό της 17ης Φεβρουαρίου, κάνουν δικηγόρους και εμπειρογνώμονες να ψάξουν εις βάθος την υπόθεση.

Σε αυτό το σημείο, απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα σχετικά με τη λέσχη από όπου έφυγε ο Παντελίδης με τη Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη, αναμένεται να δώσουν και οι κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του nassosblog.gr, όλοι περιμένουν να πάρουν στα χέρια τους την δικογραφία. Για να είμαστε ακριβείς… τον φάκελο της προανάκρισης της τροχαίας, ο οποίος μέχρι και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί με όλα τα στοιχεία.

Αυτό που μένει «σκοτεινό» είναι η Λέσχη. Το σημείο που βρισκόταν το σπίτι, οι μάρτυρες που βρέθηκαν εκεί και κυρίως; Τα υλικά από τις κάμερες ασφαλείας μέσα και έξω από τον χώρο.

Είναι σημαντικό τόσο για την αστυνομία αλλά κυρίως για τα εμπλεκόμενα μέρη και την οικογένεια του άτυχου Καλλιτέχνη να βγουν προς τα έξω οι τελευταίες κινήσεις της παρέας. και ναι. Μπορεί με τις εικόνες που βγήκαν το Σαββατοκύριακο στην επιφάνεια να γκρεμίστηκε κάθε ισχυρισμός των κοριτσιών ότι δεν έβλεπαν τι έκανε ο Παντελής μιας και ήταν σε άλλο δωμάτιο, αλλά το ερώτημα που ταλανίζει την οικογένεια είναι το «Ποιος έβαλε, αν έβαλε κάποιος τον Παντελή στο τιμόνι και αν τελικά ήταν αυτός που οδηγούσε».

Το δημοσίευμα του Nάσου Γουμενίδη αναφέρει και το εξής καυτό ερωτήμα: Αν οι δυο φίλες του Παντελή είπαν ψέματα για τα όσα έγιναν μέσα στην λέσχη, ποιος μου λέει εμένα ότι λένε αλήθεια για το ποιός οδηγούσε;

Το κακό με την Λέσχη είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες είναι περιφερόμενη. Δεν έχει συγκεκριμένο μέρος αλλά αλλάζει κάθε φορά. Ωστόσο κάμερες ασφαλείας υπάρχουν πάντα για δυο λόγους. Πρώτον για να ελέγχονται οι παίκτες και δεύτερον να αποφύγουν τυχόν συναντήσεις με αστυνομικούς της ασφάλειας…

Υ.Γ Είναι αλήθεια ότι ο Παντελής πέρα από τα χρήματα που έχασε πήρε και «αέρα» από τους διοργανωτές 9000 ευρώ τα οποία καλείται να πληρώσει τώρα αυτός που τον πήγε στο παρεάκι;

Δείτε τη φωτογραφία με τον Παντελίδη, τη Φρόσω Κυριάκου και τη Μίνα Αρναούτη στη λέσχη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.