Άνω-κάτω η τηλεόραση: Ποιο ζευγάρι αλλάζει κανάλι, ποια φεύγει από το Πρωινό

Σε ποιο κανάλι πηγαίνουν Σεγουλόπουλος-Μπακοδήμου; Γιατί φεύγει από το Πρωινό η Μαρία Ηλιάκη;

Για το τηλεοπτικό μέλλον του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου μίλησαν στον αέρα του “Πρωινούλι”.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπέζας αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό ζευγάρι και αποκάλυψε πως έχουν κάνει συζητήσεις με τον Alpha, προκειμένου να αναλάβουν από την επόμενη σεζόν την απογευματινή ζώνη του σταθμού.

«Έχουν κάνει ραντεβού με τον Alpha. Οι συζητήσεις που έκαναν την Παρασκευή με το Star, τους έδιναν μια ζώνη που εκείνοι δεν επιθυμούσαν να βρίσκονται. Να πούμε ότι και η ζώνη που βρίσκονται τώρα δεν ήταν κάτι που το ήθελαν, απλά ο σταθμός τους είχε πει ότι αυτή η ώρα υπάρχει και τελείωσε.

Σεγουλόπουλος-Μπακοδήμου θα πάνε στον Alpha, έχουν κάνει συζητήσεις, έχουν συγκεκριμένο κόνσεπτ και εδώ είναι η κόμπλα γιατί αυτή τη ζώνη την είχαν προτείνει και σε μια άλλη παρουσιάστρια και φαίνεται ότι ο σταθμός επιλέγει τον Φώτη και τη Μαρία», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Μπέζας.

Όταν είχε ανακοινωθεί ότι φέτος η Μαρία Ηλιάκη θα ήταν μέλος του πάνελ του «Πρωινού», πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν για υποβιβασμό της παρουσιάστριας, ενώ σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν πως απλά υπήρχε στον χώρο.

Τώρα που τελειώνει η σεζόν έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια όσον αφορά το μέλλον της Μαρίας Ηλιάκη στο Πρωινό και στον ANT1 γενικότερα.

Στη στήλη της στο TV Έθνος η Νάνσυ Νικολαΐδου έγραψε:

«Ύστερα από έναν ολόκληρο χειμώνα που η Μαρία Ηλιάκη ερμήνευσε με μεγάλη επιτυχία τη «Μαρία της σιωπής» στο ”Πρωινό”, από Οκτώβρη θα βρίσκεται εκτός της παρέας του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά.

Την ίδια στιγμή, πυκνώνουν οι φήμες που θέλουν την πρώην κεντρική παρουσιάστρια, πότε να βρίσκεται σε… μπαράζ ραντεβού με τους αντεννικούς για του χρόνου και πότε να φιγουράρει ως η επικρατέστερη για να βρεθεί στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, αν και εφόσον βρει τον δρόμο προς τους δέκτες μας και πάλι το «Δέστε τους».

Τυχαίο; Δεν νομίζω…»

Διαβάστε τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς για την Μαρία Ηλιάκη και ποιο είναι το νέο ζευγάρι που μπαίνει στη Μουρμούρα.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.