Τέρης Χρυσός: Μίλησε πρώτη φορά για πατρότητα Μητσοτάκη. “Ο Κυριάκος είναι…” Ένταση

Τι είπε ο Τέρης Χρυσός για Κυριάκο Μητσοτάκη;

Φανερά εκνευρισμένος, ο Τέρης Χρυσός ζητάει -μέσω της «Espresso »- να μην ακουστεί ξανά το «ανέκδοτο του Τζίμη Πανούση», όπως λέει, το οποίο υποστηρίζει ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το εξώγαμο που απέκτησε με την Ντόρα Μπακογιάννη, όταν εκείνη ήταν στην εφηβεία της.

Ο Τέρης Χρυσός του θρυλικού σουξέ «Τάκα τάκα» και πολλών άλλων επιτυχιών της δεκαετίας του ’60 και όχι μόνο, με αφορμή προχτεσινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας που «αναμάσησε» το ίδιο θέμα, ξεσπάει λέγοντας: «Είναι τρελό όλο αυτό που συμβαίνει και σας παρακαλώ δώστε ένα οριστικό τέλος. Φτάνει πια!

Δεν αντέχω άλλο να διαβάζω δημοσιεύματα όπως αυτό της γνωστής φυλλάδας, που γράφει ότι με έπνιξαν οι τύψεις, τώρα που έφτασα στα 80, και αποφάσισα να πάω να κάνω τεστ DNA για να μάθω αν ο Κούλης είναι γιος μου!

Μάλιστα, το δημοσίευμα επικαλείται τη μαρτυρία της τραγουδίστριας Ρένας Κουμιώτη, με την οποία -σημειωτέον- έχω να μιλήσω δύο χρόνια και τώρα που την καλώ στο τηλέφωνο δεν το σηκώνει, αναφέροντας ότι, όντας σε απόγνωση, τα έχω εκμυστηρευθεί όλα αυτά σε εκείνη… Δηλαδή, είναι να τρελαίνεσαι!»

Παραφιλολογία:

Ο Τέρης Χρυσός άφησε να εννοηθεί ότι αυτή η παραφιλολογία που εδώ και πολλά χρόνια τον εμπλέκει με την πατρότητα του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας τού κάνει ζημιά όχι μόνο στην ψυχολογία αλλά και στην καλλιτεχνική του πορεία.

«Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο θα πρέπει κάθε τρεις και λίγο να διαψεύδω τέτοια ενοχλητικά και ανόητα δημοσιεύματα, που μου κλείνουν και πόρτες, επειδή κάποιοι χαζοί τα πιστεύουν κι επειδή ανήκουν σε άλλα κόμματα από αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη, με θεωρούν κι εμένα αντίπαλό τους. Μάλιστα, κάποιοι νομίζουν ότι το κρύβω, γιατί δεν μου το επιτρέπει η οικογένεια Μητσοτάκη!

Τι να κρύψω; Τον Κυριάκο δεν τον έχω δει ούτε ζωγραφιστό! Μια φορά που θέλησα να τον συναντήσω για να του πω ένα πρόβλημα για τη σύνταξή μου, δεν με δέχτηκε καν…» μας λέει, φανερά εκνευρισμένος, και καταλήγει:

«Ας τελειώνει, λοιπόν, αυτό το ανέκδοτο, που, όπως έχω πει, ξεκίνησε από τον Τζίμη Πανούση, γιατί έχω μόνο χασούρα και τίποτα άλλο…».

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τι λένε οι τελευταίες δημοσκοπήσεις για τις Εκλογές.