Γιάννα Αγγελοπούλου: Νέα εμφάνιση με νύφη Έλλη Παπαδιαμάντη. Χρυσός, καράτια και αντίθεση [φωτο]

Δείτε τη Γιάννα Αγγελοπούλου σε νέα έξοδο με τον γιο της Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τη νύφη της Έλλη Παπαδιαμάντη.

Οικογενειακώς, με τον γιο της Παναγιώτη και τη σύζυγό του Έλλη Παπαδιαμάντη, παρακολούθησε η Γιάννα Αγγελοπούλου την ταινία για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Ορεινές συμφωνίες» έγινε προχθές το βράδυ στον κινηματογράφο «Αθήναιον» στους Αμπελόκηπους.

Εκεί βρέθηκαν φυσικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι τρεις αδελφές του, Ντόρα Μπακογιάννη, Κατερίνα και Αλεξάνδρα Μητσοτάκη.

Εκεί και η πεθερά του Κυριάκου Μητσοτάκη Ηβη Γόντικα και η κόρη της κυρίας Μπακογιάννη, Αλεξία. Και φυσικά σημαντικοί εκπρόσωποι του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού χώρου, φίλοι, συνεργάτες και συνοδοιπόροι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Ανάμεσά τους η Γιάννα Αγγελοπούλου, η οποία συνοδευόταν από τον γιο της και τη νύφη της.

Απαστράπτουσα Γιάννα Αγγελοπούλου

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έφθασε χαμογελαστή και απαστράπτουσα, όπως πάντα, με ένα μαύρο σατέν κοστούμι με λεπτομέρειες με κεντήματα, εντυπωσιακά κοσμήματα και χρυσή τσάντα.

Μαζί της ο γιος της Παναγιώτης με τη σύζυγό του Ελλη Παπαδιαμάντη, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη την οποία και βάφτισαν πρόσφατα στη βίλα της οικογένειας Αγγελοπούλου στο Ψυχικό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Γιάννα Αγγελοπούλου σε κοινή έξοδο με τον γιο της και τη νύφη της. Πριν λίγο καιρό μόλις, όλοι μαζί, παρέα και ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος, είχαν πάει στο Ηρώδειο για να απολαύσουν χορευτική παράσταση. Ηταν εκείνη τη βραδιά που η κυρία Αγγελοπούλου… κυνηγούσε να πληρώσει πλανόδιο πωλητή ξηρών καρπών από τον οποίο μόλις είχε αγοράσει σακουλάκια με τους αγαπημένους της καρπούς.

Γιάννα Αγγελοπούλου, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, Ελλη Παπαδιαμάντη

Η Γιάννα Αγγελοπούλου έφθασε στον κινηματογράφο στους Αμπελόκηπους συνοδευόμενη από τον γιο της. Και φυσικά τη γαλανομάτα νύφη της, Ελλη Παπαδιαμάντη.

Απαστράπτουσα η κυρία Αγγελοπούλου παρακολούθησε την ταινία για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από τις πρώτες σειρές των καθισμάτων του κινηματογράφου Αθήναιον.

Η Έλλη Παπαδιαμάντη, που έχει σπουδάσει νομική, έφερε πριν λίγους μήνες στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Εντύπωση έκανε η αντίθεση του απλού ντυσίματος και των απλών κοσμημάτων της Έλλης Παπαδιαμάντη με την πεθερά της, Γιάννα Αγγελοπούλου.

Διαβάστε ποια είναι πραγματικά η “ταπεινή” νύφη της Γιάννας Αγγελοπούλου, Έλλη Παπαδιαμάντη.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Δείτε πώς είναι σήμερα διάσημοι που μεσουράνησαν στο παρελθόν, πραγματικά αγνώριστοι.