Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη: Δείτε πού βρέθηκαν νεκρές 17χρονη και μητέρα. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας [φωτο]

Δείτε φωτογραφίες από το μέρος που βρέθηκε νεκρή η Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη και η μητέρα της.

Στη θέση Καρακόλι Αγίου Δημητρίου Πιερίας και σε μια χαράδρα 120 μέτρων βρήκαν τραγικό θάνατο η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη και η 45χρονη μητέρα της που είχαν εξαφανισθεί από τις 8 Νοεμβρίου από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Το αυτοκίνητο με το οποίο είχαν φύγει εντοπίσθηκε από drone της αστυνομίας.

Νωρίτερα, κάτοικος της περιοχής είχε εντοπίσει τον προφυλακτήρα αυτοκινήτου, και το στοιχείο αυτό οδήγησε τις έρευνες για τον εντοπισμό μάνας και κόρης στο συγκεκριμένο σημείο.

Οι έρευνες απέδωσαν καρπούς το μεσημέρι και ήδη από την απόκρυμνη χαράδρα η Πυροσβεστική έχει ανασύρει τη σορό του κοριτσιού και είναι σε εξέλιξη η επιχείρηση για την ανάσυρση της σορού της μητέρας.

Η προσπάθεια είναι εξαιρετικά δύσκολη λόγω του δύσβατου της περιοχής. Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το protothema από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής:




Η 17χρονη Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα.

Είχε εξαφανισθεί μαζί με την μητέρα της, στις 8 Νοεμβρίου, από το σπίτι τους στην Κατερίνη.

Την ημέρα της εξαφάνισης η Μαρία – Ιωάννα Δεληγιάννη γιόρταζε τα γενέθλιά της και η οικογένεια, όπως έχει δηλώσει η γιαγιά του κοριτσιού, ετοίμαζε πάρτι. Τίποτα δεν προμήνυε όσα θα ακολουθούσαν.

Οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές τις προηγούμενες ημέρες έλεγαν ότι η μητέρα βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση όταν είχε ξεκινήσει με την κόρη της, στην οποία είχε αφιερώσει τη ζωή της, για μια βόλτα.

Μόλις 26 χιλιόμετρα μακριά από την Κατερίνη, στο δρόμο προς την Ελασσόνα, το μπλε αυτοκίνητο που οδηγούσε η 45χρονη μάνα, βρέθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες στη χαράδρα, σε βάθος περίπου 120 μέτρων.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.