Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση. Από τι πέθαναν η 17χρονη και η μητέρα Σβέτα

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της;

Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις σορούς της Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της, ο οποίες βρέθηκαν χθες (17/11) νεκρές έξω από το όχημά τους, σε γκρεμό στην Εθνική Οδό Κατερίνης – Ελασσόνας.

Όπως αναφέρει το πόρισμα, ο θάνατος Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της ήταν ακαριαίος.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι δύο σοροί φέρουν πολλαπλές βαριές κακώσεις σε κεφάλι και θώρακα, συνεπεία της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου, μετά την πτώση σε χαράδρα 120 μέτρων.

Ο χρόνος θανάτου προσδιορίζεται την ημέρα της εξαφάνισης Μαρίας Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της, στις 8 Νοεμβρίου.

Εννέα ημέρες από τότε που χάθηκαν τα ίχνη τους, η 45χρονη Σβέτα και η 17χρονη Μαρία Ιωάννα Δεληγιάννη βρέθηκαν χθες νεκρές σε μια χαράδρα, λίγα μέτρα μακριά από το αυτοκίνητό τους.

Μαζί είχαν ξεκινήσει για μια βόλτα ανήμερα των γενεθλίων του κοριτσιού, μαζί βρήκαν το θάνατο όταν το αυτοκίνητό τους έκανε «βουτιά» σε βάθος 150 μέτρων.

Το βράδυ της Κυριακής (17/11) ολοκληρώθηκε η δύσκολη επιχείρηση ανάσυρσης των σορών μητέρας και κόρης και πλέον αρχίζει ένα νέο θρίλερ, αυτό της εξιχνίασης των συνθηκών κάτω από τις οποίες έχασαν τη ζωή τους οι δύο γυναίκες.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Διαβάστε τις εξελίξεις για δολοφονίες που συγκλονίζουν και εγκλήματα που ανατριχιάζουν.